Ostali sportovi Veliki izazov za naše takmičare

Crna Gora sa pet džudista na SP u Tokiju

Tokio će od sjutra do 1. septembra ugostiti najbolje džudiste svijeta, a boje Crne Gore braniće Jovana Peković (-78kg), Jusuf Nurković (-66kg), Srđan Mrvaljević (-81kg), Anto Dubreta (-100kg) i Danilo Pantić (-100kg).

Naši takmičari danas su saznali imena rivala – Nurković će u prvom kolu odmjeriti snage sa Meksikancem Naborom Kastiljom.

Četvrtog dana takmičenja, Mrvaljević, koji preskače uvodnu rundu, u drugom kolu turnira će se sastati sa predstavnikom Egipta Mohamedom Abdelrahmanom.

Šestog dana, na tatami će izaći Pekovićeva, koja je u prvom kolu slobodna, dok će u narednom kolu odmjeriti snage sa pobjednicom duela između predstavnica Portugala i Tajpeja.

Istog dana boriće se Pantić i Dubreta. Anto se sastaje sa Kajlom Rejesom iz Kanade, dok Pantića očekuje meč protiv Filipinca Karlom Asenetom. .

Prije samog početka planetarnog šampionata, održan je Izborni Kongres Svjetske džudo federacije, kao i 71. Kongres Evropske džudo Unije.

Predsjednik Svjetske džudo Federacije, Marius Vizer, ugostio je predstavnike 187 nacionalnih džudo saveza na svečanosti u znak obilježavanja 55 godina od kako je džudo postao olimpijski sport. Ispred crnogorske delegacije, svečanostima u Tokiju, prisustvovao je gospodin Lazar Daković, generalni sekretar Judo Saveza Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

pod kojim savezom.. pod kojom krovnom institucijom.. je li pod ovim novim nelegitimnim sa predsjednikom s’konika, ili starim legitimnim jos uvijek!!?

Brko
Gost
Brko

Pod jednim jedinim legitimnom Judo savezom Crne Gore… Bečanovic je ružna ali i tužna prošlost😉

Sudija Upravnog
Gost
Sudija Upravnog

Osramotismo se sa onom presudom,ali nas je Migina dobro počastio…bas nas briga….

Darko
Gost
Darko

Srecno!

MNE
Gost
MNE

Dje je Bečanovic da pokaže odluku Upravnog suda 😂😂😂😂

Brankelo
Gost
Brankelo

Konacno je protumacio sta u odluci pise pa se ucutao

Traveza
Gost
Traveza

Onaj njegov sekretar je najjači😂…ne zna čovjek je li ljepsi ili pametniji😂😂😂…Vele da ga Migina mrška kako stigne,ali ovaj sve radi da uzme 50e😂😂😂

Darko
Gost
Darko

Taj jado nema sta ne bi za 1e uradio…

Send this to a friend