Ostali sportovi

Crnoj Gori donacija vrijedna oko 80 hiljada eura

Vuletić

Na kongresu Evropske atletske federacije, koji je održan u Pragu, direktor ASCG Milorad Vuletić uspio je da dogovori donaciju vrijednu oko 80.000eura, u vidu opreme i rekvizita za stadion u Baru, na kojem će se održati atletska takmičenja tokom Igara malih zemalja Evrope.

Kongresu su prisustvovali delegati iz 50 država, a na njemu je ponovo za predsjednika izabran Norvežanin Sven Arne Hansen, dok su za potpredsjednike izabrani Dobromir Karamarinov, Aleksandar Čeri i Libor Varhanik.

Savjet Evropske atletike federacije čine Slobodan Branković, Nada Husaim, Raul Čapado, Fatih Čintimar, Žan Gracia, Karin Movin, Marton Đilai, Frank Hensel, Ana Kirnova, Dimakos Panagiotis, Anti Pihlakoski, Šonja Spendelhofer i Erik Teigamađi.

Milorad Vuletić imao je brojne susrete sa evropskim zvaničnicima, a posebno je važno da je Vuletić tokom razgovora dogovorio pomenutu donaciju za ASCG.

Takmičenja u atletici održavaju se u Baru 28,29. i 31. maja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gaga
Gost
Gaga

Ja mislio da je ovaj donirao pa se prekrstih.

realnost
Gost
realnost

Kako je ovaj moga o nekoga da predstavlja kad je morao da da ostavku jer su nespojive funkcije sa poslanickom?
U DAN-u pise da je isao kao bivsi predsjednik ASCG , a kod vas direktor ASCG, pa nam obasnite sta je tacno…

DUKLJA
Gost
DUKLJA

On je glasao za depolitizaciju u sportu,ukinuo samog sebe i Mila,kada je u Skupštinu Crne Gore usvojen Zakon o sportu i nakon toga sekundarno napuštio mjesto predsjednika i preobratio se u sportskog direktoja.

Sipak
Gost
Sipak

Kakva vijest, crno nam se piše !

Send this to a friend