Ostali sportovi Stoni tenis

Ćulafić i Radović obilježili šampionat

Filip Radović

Prvenstvo Crne Gore u stonom tenisu koje je održano proteklog vikenda u Tivtu proteklo je u znaku Snežane Ćulafić, koja je osvojila sve tri zlatne medalje.

Takmičarka Budućnosti je medalje osvojila u pojedinačnoj konkurenciji, kao i konkurenciji dublova i mješovitih dublova. U uzbudljivom finalu, savladala je prošlogodišnju šampionku Ivonu Petrić iz Budima rezultatom 4:3. Treće mjesto u pojedinačnoj ženskojkonkurendji dijele Dragana Ćulafić i Azra Kalač (obje iz Budućnosti).

U muškoj konkurenciji titulu je odbranio Filip Radović, koji je u finalu srušio Irfana Čekića (4:0), dok su treće mjesto podijelili Dušan Bulatović i Luka Bakić.

Prvo mjesto u konkurenciji ženskih dublova osvojile su sestre Ćulafić Snežana i Dragana, koje su u finalu savladale Ivonu Petrić i Martinu Ostojić. Treće mjesto osvojile su Kalač i Tanja Drašković i Marija Dubak i Suzana Milošević.

Irfan Čekić i Filip Radulović su trijumfovali u muškim dublovima nakon što su u finalu srušili Bojana Cubovića i Borisa Đukanovića (treći su bili Luka Bakić i Filip Radović, odnosno Jovan Braunović i Marko Kostić).

Ćulafić je u paru sa Radovićem u finalu mješovitih dublova bila bolja od Andrea Miloševića i Martine Ostojić.

Send this to a friend