Ostali sportovi

Drašković: Osjećam da mi je učinjena nepravda

Crnogorska karatistkinja Ana Drašković izjavila je da nije koristila nedozvoljena sredstva i da ne zna kako se sporna supstanca (furosemid) našla u njenom organizmu, ali da joj ne preostaje ništa drugo sem da se pomiri sa nadolazećom kaznom.

Ana je na Mediteranskim igrama osvojila srebrnu medalju, međutim ista joj je oduzeta nakon što je bila pozitivna na doping testu.

“Htjela sam odmah da pođem nazad u Taragonu da dam novi uzorak, ali to ne ide tako. Jednostavno, odluka je donijeta na pravdi Boga i ostalo mi je jedino da od dva zla biram manje. Naime, da sam se žalila bila bih kažnjena četiri godine, a ovako će suspenzija biti daleko manja. Ono što odgovorno tvrdim je da nisam koristila nedozvoljena sredstva. Da li se i kako pomenuta supstanca našla u mom organizmu ja ne znam. Ne znam ni da li se našla. Možda je pogriješila antidoping kontrola, ali oni to nikada nisu, niti će priznati. Još jednom ponavljam, nikada nisam, niti bih koristila nedozvoljena sredstva”, izjavila je Drašković za Sport klub i dodala:

“Osjećam veliku bol i težinu, osjećam da mi je učinjena nepravda, ali iz ove kože ne mogu. Mi borci smo naučeni da nije važno koliko jako možeš da udariš, nego koliko udarac možeš da primiš i nastaviš dalje. Ja sam primila udarac, ali nastavljam dalje. Vratiću se još jača.

Crna Gora je tako nastup na Mediteranskim igrama okončala sa tri medalje, srebrom i dvije bronze.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kasijus
Gost
Kasijus

E da ti je znati kako to ide ne bi ni ti ni treneri sreco mlatili takve price. Tvoj uzorak kad das sama zatvaras (oba uzorka) i to ide pod sifrom u laboratoriju bas zbog toga da de ne bi bilo moguce da se manipulise uzorcima a ne pod imenom. Kontejner dje si dala uzorke se otvara samo uz primjenu… Više »

Sakib Aromalji
Gost
Sakib Aromalji

Nastavi da igraš karathe. Pusti priče.

ENM
Gost
ENM

Nista strasno duso, svi koriste strestva za snagu za vrijeme priprema, zato pogledaj i promjeni sta te je ucinilo pozitivnom na testu i promjeni to uz strucni savijet. Mnogo lijepih zelja i srece u buduce… Glavu gore i samo naprijed!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Podrska bravo za uspjeh nastavi dalje jos vise da radis na sebi

Gidra
Gost
Gidra

A najbolje jos da se dopinguju da fataju zjale 😀

Lilica
Gost
Lilica

Cudno je da bas njoj namjeste od 400 takmicara,toliko o tome…..

podrška
Gost
podrška

sigurno je djevojka čista , ako koristi neke kapi za nos mogu pokazati kao nedozvoljeno sretstvo tako da i dr.moraju biti upoznati kada su profesjonaln sportisti šta smeju a šta ne.

Ljubo
Gost
Ljubo

OVI IZ OMLADINCA NA CELU SA TRENEROM JADE RADE U CRNOGORSKOM KARATEU.

Mima
Gost
Mima

Nije mi jasno kako je lijek za visoki pritisak – doping? Bas bih voljela da znam.

Ljubo
Gost
Ljubo

NEKA MOJ DOKTORE

Karate boy
Gost
Karate boy

Nema nista od toga mogu da kazem jer poznajem Anu duze vremena!Ona je pravi primjer sportiste i dobre djevojke.Tako da Ana,glavu gore,uz tebe smo!!!

Crni
Gost
Crni

Steta..bice bolje…samo naprijed

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Mala ne sjekiraj se no glavu gore i u nove pobjede. Ja vjerujem da si ti ciste savjesti ali za tvoj strucni tim nisam siguran. Ne optuzujem ih da su namjerno ali mozda jesu nestrucno zabrljali nesto. Ubuduce mnogo vise opreza jer ces bit na crnoj listi.

meri
Gost
meri

Podržavam Anu. Španci su nešto smuvali, sigurno.

Ljubo
Gost
Ljubo

PITAJ JOJ TRENERA

Send this to a friend