Ostali sportovi

Dvije medalje za Crnu Goru

Mlada bokserska reprezentacija Crne Gore učestvovala je sa pet takmičara na 37. “Vojvođanskoj zlatnoj rukavici” koja je od 9. do 14. juna održana u Subotici.

Na prestižnom turniru koji je okupio 204 takmičara iz 22 reprezentacije, naši borci Miloš Krasnići i Nela Radenović osvojili su bronzane medalje.

Miloš je nakon velike borbe u polufinalu za nijansu bio slabiji, pa je izgubio od Vijaj Depa iz Indije. Miloš je u osmini finala savladao prekidom u drugoj rundi Aleksandra Ristovskog iz Makedonije, dok je u četvrtfinalu savladao Karla Sabljića iz Hrvatske.

Nela Radenović je u polufinalu izgubila od Marije Gladkove reprezentativke Kazahstana, pa se morala zadovoljiti bronzanom medaljom. Nina je u četvrtfinalu pobijedila odličnu reprezentativku Italije Lukreciju Kapuci. Takođe treba pomenuti daje Radenović u odličnom meču četvrtfinala izgubila od Amine Bulak iz Ukrajine.

“Miloš, Nina i Nela su prva godina mladih, a njihovim nastupima možemo biti zadovoljni jer su se kvalitetno nosili sa svojim rivalima. Preostala dva naša predstavnika Nenad Marković i Edin Alković, od kojih se mnogo očekivalo su poraženi u prvom kolu od boksera iz Kazahstana i Rumunije”, kazao je selektor Crne Gore Boško Drašković.

Send this to a friend