Ostali sportovi

Džudo klub Stara Varoš stvara nove šampione

Podgorički džudo klub Stara Varoš- Volcano već godinama je prepoznat kao veoma aktivan i uspješan kolektiv. U istom stilu učenici trenera Mladena i Marka Jokmanovića nastavili su i u protekih mjesec, kada su bili aktivni na više polja.

Proteklog vikenda u Danilovgradu održan je međunarodni džudo turnir ,,Dr. Simanić“ koji je okupio oko 300 takmičara iz Crne Gore, BiH i Albanije. Članovi Džudo kluba Stara Varoš-Volcano na ovom takmičenju osvojili su 10 medalja i to dva zlata, pet srebrnih i tri bronzane medalje. Zlatne medalje osvojile su Branka Mujović i Isabela Pobrić.

Srebra su prigrabili Viktor Vidić, Matija Konatar, Balša Sinđić, Isabela Pobrić i Nemanja Aleksić dok su bronze pripale Stanku Mujoviću, Veljku Mujoviu i Filipu Bogdanoviću.

Samo sedmicu prije toga na seniorskog univerzitetskom prvenstvu Mađarske u Budimpešti, Nikola Perović postao je studentski prvak Mađarske sa čak četiri pobjede među kojima je i trijumf nad reprezentativcem Japana.

U međuvremenu najmlađi džudisti Stare Varoši osvojili su pet medalja na međunarodnom turniru ,,13 novembar“ na Cetinju. U konkurenciji 330 takmičara iz CG, Hrvatske, BiH, Makedonije, Albanije i Kosova takmičari ovog kluba osvojili su zlato, srebro i tri bronze.

Zlato je osvojila trofejna Branka Mujović, srebro Bogdan Mujović i bronze Matija i Nikola Konatar i Stanko Mujović.

Iz podgoričkog kluba najavljuju još nekoliko nastupa do kraja godine kako bi što uspješnije kompletirali takmičarsku sezonu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

JOKMANOVIĆI,SVAKA ČAST,SAMO NAPRIJED.

ninna
Gost
ninna

Jedini klub koji ozbiljno zagrije djecu prije pocetka takmicenja i nikad nisam vidjela da imaju povrede

Send this to a friend