Ostali sportovi

Fenomenalni Filip Radović šesti na svijetu!

foto: www.pokcg.org

Još jedan fenomenalan rezultat Filipa Radovića! Crnogorski paraolimpijac sa 1.619 bodova zauzima šesto mjesto u kategoriji deset na aprilskoj seniorskoj rang listi najboljih stonotenisera svijeta, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta.

To je njegov najbolji plasman u karijeri. Na prvom mjestu je Poljak Patrik Čajnovski sa 1.838, Dejvid Džejkobs iz Indonezije je drugi sa 1.739, a treći Kinez Lian Hao sa 1.682 boda.

Na listi igrača do 23 godine zadržao je Filip drugo mjesto, iza Kineza Lian Haoa. Radović je kazao da će dati sve od sebe da zadrži visok rejting.

“Neće biti lako u tako jakoj konkurenciji. Već početkom maja očekuju me dva vezana turnira iz serije koeficijenta 40, u Laškom i Bratislavi, gdje ću imati priliku da uvećam bodovni saldo. Glavni cilj ove sezone se zna, da što spremniji dočekam nastup na svom prvom Svjetskom prvenstvu u Celju u oktobru. Svakako da je želja cijelog ciklusa da ovaj rejting zadržim do kraja kvalifikacionog perioda, marta 2020. godine, čime bi se ostvario moj san, nastup na Paraolimoijskim igrama u Tokiju”, kazao je Radović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Donald
Gost
Donald

Svaka cast momcino!!!!!

maljisor
Gost
maljisor

BRAVO MOMCINO!!! Samo naprijed

Klara
Gost
Klara

Bravo bravo ponos Crne Gore

Send this to a friend