Ostali sportovi

Fjuri: Džošua, sine, pokaži da si muškarac

Tajson Fjuri

Britanski bokser Tajson Fjuri je ponovo pozvao zemljaka Antonija Džošuu da potpiše ugovor o njihovoj borbi, iako je rok za to istekao.

“Moj promoter Frenk Voren meje ubijedio da se nastave pregovori sa tvojim timom, uprkos tome što znam da nećeš učestvovati u ovoj borbi. Dozvolio sam Frenku da nastavi sastanke sa tvojim timom i emiterima. Sada imamo BT, DAZN i ESPN, zadovoljni su, spremni su za rokenrol”, rekao je Fjuri.

Džošua je prvo prihvatio uslove da se borba održi 3. decembra, ali je istakao da sve mora da prođe preko njegovih advokata i menadžmenta.

“Vi tražite mnogo stvari, želite da budete kopromoteri iako ste dobrovoljni izazivač. Rekao sam im da vam to daju. Željeli ste punu transparentnost, iako niste ravnopravni akcionari u ovom poslu. Znate šta sam rekao? Dajte im potpunu transparentnost, nemam šta da krijem, ne pokušavam nikoga da opljačkam, nikome nisam ukrao ni peni u životu”, dodao je Fjuri.

“Džošua, sada je lopta u tvom dvorištu, sine. Ako si muškarac i ako imaš bilo kakvu vrstu dostojanstva i ponosa, danas ćeš potpisati ugovor. To je to”, zaključio je Fjuri.

Send this to a friend