Ostali sportovi

Futsal: Remi u revanšu sa Švajcarcima

Futsal reprezetacija Crne Gore remizirala je rezultatom 2:2 sa selekcijom Švajcarske u drugom prijateljskom meču koji je večeras odigran u Sigentalu.

Lišeni pomoći Bajović i Gojkovića, koji su se povrijedili u prvom susrtu, „sokoli“ su bili nadomak druge pobjede ali su Švajcarci u posljednjem minutu susreta došli do izjednačenja.

Izabranici Sveta Ljesara na odmor su otišli sa golom prednosti, pošto je mrežu domaćih u 17. minutu zatresao Ilija Mugoša.

Nakon šest minuta igre u nastavku Švajcarci su preko Džemailija došli do izjednačenja. Tri minuta prije kraja susreta Haverić je krunisao dobru igru našeg tima i vratio prednost, ali je u posljednjem minutu meča, nakon šestog prekršaja naše selekcije, Džemaili iskoristio kazneni udarac i donio izjednačenje domaćinu.

“Odigrali smo dobru utakmicu i pružili bolju igru nego u duelu koji je odigran juče. Od druge pobjede dijelilo nas je 40 sekundi ali je šeti prekršaj našeg tima omogućio rivalu da dođe do izjednačenja. Taj prekršaj uzrokovan je velikom potrošnjim igrača večeras i padom koncentracije… Generalno, zadovoljan sam sa ove dvije utakmice koje su za nas bile generalna proba pred kvalifikacije koje nas očekuju početkom naredne godine”, rekao je selektor Ljesar.

Send this to a friend