Ostali sportovi

Grbić smatra da je četvrto mjesto uspjeh

foto: fivb

Srbija je poražena od Sjedinjenih Američkih Država i ostala bez medalje na Svjetskom prvenstvu, ali razloga za nezadovoljstvo nema, smatra selektor Nikola Grbić.

‘’Mislim da je četvrto mesto na svijetu svojevrstan uspjeh jer da nam je neko prije prvenstva rekao da ćemo biti među četiri, mislim da bismo svi objeručke prihvatili. Ostavili smo iza sebe ekipe kao što su Rusija, Italija i Francuska. Imamo mnogo razloga da svi budemo ponosni’’, kazao je Nikola Grbić.

Ostvarili su 7 pobjeda i 5 poraza.

‘’ Na veliku žalost, nismo završili takmičenje medaljom, momci su zalaganjem i borbom to zaslužili. Stvari bi se drugačije odvijale na terenu da smo poveli sa 2:1. To je loše uticalo na nas jer se vidjelo sa strane da je suviše težak bio taj izgubljeni treći set. Nismo imali hladnoću u odlučujućim momentima, možda malo nismo imali sreće, malo hrabrosti da završimo taj treći set u našu korist’’, zaključio je Grbić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cikoticc
Gost
Cikoticc

Dosli momci autobusom (SRB – ITA) na prvenstvo i ovako odigraju. Toliko o tome kako ih je srbijansku savez ispostovao. Zal za medaljom ostaje ali idete vi u visine na prvom naredom takmicenji.

Send this to a friend