Ostali sportovi

I Župa u olimpijskom ritmu

Još jedno lijepo druženje, još jedna promocija olimpijskog pokreta i onoga što nas čeka u Crnoj Gori krajem maja sportska dvorana Župa i prelijepi Tivat juče su bili domaćini četvrtog olimpijskog karavana, koji Crnogorski olimpijski komitet u saradnji sa sponzorima organizuje u sklopu priprema za Igre malih zemalja.

“Djecu upoznajemo sa olimpizmom i svim lijepim stvarima koje imaju veze sa olimpijskim duhom. U ovom slučaju čekaju nas Igre malih zemalja, čiji smo domaćini, a Tivat jedan od gradova domaćina želimo klincima da pokažemo i prave vrijednosti volonterizma, kako bi i oni narednih godina, kad odrastu, na takav način doprinosili ovakvim i sličnim događajima”, poručila je za Radio Tivat u ime organizatora Jovana Šćepanović.

A učenici Osnovne škole “Drago Milović” su se uz zabavu sa maskotom Smokvicom i uz odlično odrađen voditeljski posao Matije Milačića družili sa učesnicima predstojećih Igara bućarima Mirom Petkovićem i Tomislavom Rankovićem, njihovim selektorom Dejanom Stjepčevićem, koji je unio olimpijski plamen i plivačima Jovanom Kuljačom i Nikolom Šukom.

“Ovo je fenomenalna manifestacija, vidite samo koliko je ovdje djece i kako su oduševljana. Sto se tiče mog bućarskog tima, pripremamo se i uvjeren sam da ćemo biti uspješni i da ćemo se dičiti medaljama”, rekao je selektor Stjepčević.

Naredna, posljednja priča o olimpizmu, zakazana je za sjutra, kada će ovaj veseli karavan ugostiti metropola turizma Budva.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend