Ostali sportovi Premijer Rusije Dimitri Medvedev nakon kazne Svjetske anti-doping agencije

Imamo problem sa dopingom, ali je antiruska histerija hronična

Nakon odluke Svjetske anti-doping agencije da suspenduje Rusiju iz međunarodnih takmičenja oglasio se premijer Dimitri Medvedev, koji je još jednom priznao da njegova zemlja ima problem sa dopingom.

“Nemoguće je ignorisati odluku WADA koja se tiče naših sportista. Neću sada sprovoditi detaljnu analizu, ali nedavno sam u jednom intervjuu rekao da je u konkretnom slučaju očigledno da i na ruskoj strani postoje problemi s dopingom i to se ne može poreći”, rekao je Medvedev.

Ipak, smatra da svijet previše kritički gleda ka njegovoj državi.

“Činjenica da se ovakve odluke ponavljaju, a često su na udaru sportisti koji su već bili kažnjeni, na ovaj ili onaj način, da ne govorim o nekim drugim stvarima, pokazuje da je riječ o nastavku antiruske histerije, koja je već hronična”, dodao je Medvedev.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Antiruska histerija “sankcije,” svi trguju sa rusijom i dalje pa sad udri po sportu da ameri i po koji englez osvoje što više medalja 100% američkih sportista je dopingovano ko veruju da su im namere ispravne – nikad nisu bile kad bi bila neutralna antidoping kontrola svi bi bili suspendovani

Ime
Gost
Ime

Nisam nikakvi rusofil a tek nisam ljubitelj amerike , ali ovo se zna iz cije se kuhinje pravilo . Potpuno nekorektno jer svako ko prati sport zna da je vecina sportista pa i kod nas na nekim ”nedozvoljenim” supstancama . To je normalno u danasnje vrijeme kad moraju da se ispune zelje sponzora . Sve je namjesteno sto se tice… Više »

Svjefol
Gost
Svjefol

Sta Ruse briga, formirace oni svoju Olimpijsku organizaciju….

Send this to a friend