Ostali sportovi

Janović primio svjetskog šampiona u šahu

Ministar sporta i mladih, Nikola Janović primio je danas crnogorskog šahistu Predraga Nikača, osvajača zlatne medalje na IBCA Svjetskom pojedinačnom prvenstvu za osobe sa smetnjama vida, održanom u Kaljariju.

Ovom prilikom ministar Janović je čestitao šahisti na najsjajnijem odličju u drevnoj igri i istakao kako ga raduje što je država stvorila mogućnost da nagrađuje značajne rezultate i u sportovima koji nisu na programu Olimpijskih igara.

“Ova nagrada je znak da Vlada prepoznaje i cijeni trud i rezultate naših sportista, sa naglaskom na upornost i istrajnost u sportskoj disciplini u kojoj ste vi predstavili Crnu Goru“. – kazao je Janović.

Nikač se zahvalio ministru na prijemu i kontinuiranoj podršci koje ovo Ministarstvo pruža Paraolimpijskom komitetu i Šahovskom savezu Crne Gore.

Prijemu su takođe prisustvovali predsjednik Šahovskog saveza Crne Gore Jovan Milović i direktor Saveza slijepih Crne Gore, Goran Macanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cica
Gost
Cica

Janovic je najbolji ministar i pravi covjek za ovaj posao. Vec je puno ucinio za nas sport i nakon kraja karijere. Bravo svi da se ugledaju na njega.

Zapamti već jed
Gost
Zapamti već jed

Dobio 5000€ mislim da je malo dobio. Trebao bi nacionalnu penziju. Ipak uz njegovu titulu piše CRNA GORA. Zar to nije dovoljno. Prvak svijeta JANOVIĆ-CRNA GORA. Čestitke za uspjeh.

NKm
Gost
NKm

Pusti pehare. Daj legendi penziju

DUKLJA
Gost
DUKLJA

NEMA PENZIJE,NIKAČ SLABO PLIVA,A JOŠ GORE IGRA RUKOMET.

Send this to a friend