Ostali sportovi Bivši šampion svijeta spreman za povratičnku borbu

Janović primio Zlatičanina

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Dejana Zlatičanina uoči bokserskog spektakla u SC „Morača“ i meča u nedjelju sa Viškanom Murzabekovim.

Janović je tom prilikom istakao da ga posebno raduje što je Zlatičanin upravo želio da svojoj publici u Crnoj Gori podari ovako značajan bokserski spektakl.

“Zaista mi je drago što je Dejan upravo odabrao da, zajedno sa drugim bokserima, priredi ovako značajan sportski događaj svim ljubiteljima boksa u Crnoj Gori. Njemu i ostalim našim bokserima želim da nas u nedjelju obraduju sa pobjedama ali i ako bude poražen Dejan će za nas uvijek biti svjetski šampion kojem smo zahvalni zbog ogromnog uspjeha koji je ostvario u ovom sportu”, kazao je ministar Janović.

Zlatičanin se posebno zahvalio ministru Janoviću na prepoznavanju i vrednovanju pravih rezultata u sportu i istakao da mu je uvijek velika čast boksovati pod crnogorskom zastavom.

Podsjećamo, Dejan Zlatičanin je stekao status vrhunskog sportiste i doživotnu mjesečnu naknadu od Ministarstva sporta i mladih na osnovu osvajanja šampionskog pojasa u lakoj kategoriji u naprestižnijoj WBC verziji što je ujedno i najveći rezultat crnogorskog boksa.

U nedjelju će, osim njega boksovati i Nikola Sjekloća, Dilan Prašović i Momčilo Zlatičanin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ffrewq
Gost
Ffrewq

Zlatičaninu svaka čast, vrhunski borac! Brz kao munja!

Prc CG
Gost
Prc CG

Kakva momčina ovaj zlatičanin…😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

markos
Gost
markos

zor-delija 😀

lola
Gost
lola

otrov je u malo pakovanje

MAKANJA
Gost
MAKANJA

…”NIJE MALI KO SE MALI RODI…”

Send this to a friend