Ostali sportovi

Jovetić dobio poziv da posjeti Univerzitet CG

Delegacija Univerziteta Crne Gore, koju predvode rektor prof. dr Danilko Nikolić i predsjednik Upravnog odbora prof. dr Duško Bjelica, osim službenih sastanaka sa predstavnicima univerziteta u Monaku i u Nici, razgovarali su u Monaku i sa proslavljenim crnogorskim reprezentativcem i fudbalerom svjetske klase Stevanom Jovetićem, saopšteno je sa Univerziteta Crne Gore.

Jovetić je kapiten reprezentacije Crne Gore i trenutno najveći adut u dresu hrabrih sokola u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati 2020. godine. U Fudbalskom klubu Monako, sa kojim je na jesen 2017. godine potpisao četvorogodišnji ugovor, Jovetić igra na poziciji napadača.

Profesori Nikolić i Bjelica, sa kojima su u delegaciji bili i redovni profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore prof. dr Milan Vukčević i prof. dr Srđan Redžepagić sa Univerziteta u Nici Sofija Antipolis i Univerziteta u Monaku, pozvali su Jovetića da posjeti Univerzitet Crne Gore i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje. Poželjeli su mu dobro zdravlje i da često „trese mreže u dresu sokola, tj. reprezentacije Crne Gore“.

U prijateljskom razgovoru, Jovetić je sagovornicima objasnio da njegov klub očekuje susret sa Parižanima sa kojima u Kupu igraju finale u Bordou. Sa Parižanima će, kako je dodao, najvjerovatnije igrati za naslov prvaka, navodeći da ih očekuje teško gostovanje u Parizu i u prvenstvu.

Send this to a friend