Ostali sportovi

Kanelo nanio Golovkinu prvi poraz

Saul Kanelo Alvarez osvojio je WBC i WBA titule svijeta u srednjoj kategoriji.

Meksikanac je u fenomenalnoj borbi nanio prvi poraz Genadiju Golovkinu i to bukvalno za dlaku.

Alvarez je dao maksimum u posljednjoj rundii, serijom udaraca uspio je da dobije dovoljno poena da se ne ponovi rezultat od prije tačno godinu kada je borba završena bez pobjednika.

Alvarez je na kraju slavio 2:1 sudijskim preglasavanjem 114-114 115-113 115-113.

Golovkin je tako u 40. borbi doživio prvi poraz i bio je prilično ljut, pošto je odmah napustio ring bez intervjua, dok je njegov protivnik, koji je imao prvu borbu nakon što je odradio šestomjesečnu suspenziju zbog korišćenja opojnih sredstava, slavio.

“Neću reći ko je pobijedio noćas, jer je pobjeda pripala Kanelu prema sudijama. Ja mislim da sam bio bolji. Želimo treću borbu i odmah ćemo pregovarati.” kazao je Golovkin.

“Mojii treneri su mi rekli da moram da osvojim posljednju rundu i to sam u radio. Pun sam emocija” poručio je Kanelo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rale
Gost
Rale

Uvijek se znalo da kad sampion brani titulu da protivnik treba da ga dobro uzdrma da bi mu je oteo,Canelo ne da nije uzdrmao,vec nije uopste bio bolji od Golovkina. Licno smatram da je ovaj mec bio nerijesen,a da je prvi Golovkin trebao da dobije. Medjutim politika se u sve mijesa, jedan Kazahtanac nije omiljen u Americi, iako zivi u… Više »

novinaru
Gost
novinaru

U profesionalnom boksu postoji srednja i super srednja kategorija.U boksu ne postoje cetvrtine nego runde .

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Borba dva kolosa, naravno da poraz tesko pada Golovkinu, ipak mislim da je Alvarez bio bolji, iako sam navijao za GGG. Uporedite im lica posle meča i sve je jasno..

Rale
Gost
Rale

Uporedjivati lica posle meča je isto kao uporedjivati kola posle trke. Nije bitno kako lice izgleda ,jer svako drugacije podnosi udarce,neko je lak da pusti krv,lak na otocima,neko od jednog udarca izgleda kao da je rat pregrmio,a nekom se od kise nista ne poznaje. Postujem misljenje da je Canelo bio dobar,ali da je dobio meč,ne mogu reći. Nije to bilo… Više »

Dzed
Gost
Dzed

Pokraden je GGG, Canelo je cak bio dobro izdrman, sramna odluka sudija.

Flycca
Gost
Flycca

Sramna je bila u prvom mecu, nije u ovom

Send this to a friend