Ostali sportovi Bokserski spektakl

Kucnuo je čas da mali Tajson upozna Lenoksa Luisa

Konačno, poslije osam godina Podgorica i “Morača” imaće priliku da na djelu vide momka koji je ispisao jednu od najvećih sportskih priča Crne Gore.

Dejan Zlatičanin, čovjek koji je 2016. “zagrlio” jedan od najprestižnijih pojaseva u svijetu profi boksa (laka kategorija WBC verzije), pred svojim navijačima naći se praktično na novom početku u nedjelju ga očekuje borba protiv ruskog borca Vishana Murzabekova.

Dinamitov meč biće posljednja borba večeri u spektaklu koji kreće od 19 sati.

“Podgorička publika je navikla na dobar boks, daću sve od sebe da je još jednom obradujem” poručio je Zlatičanin.

Dinamitov protivnik biće momak koji je zbog razornog udarca dobio nadimak “mali Tajson”. Koliko god da je bio veliki i čuveni Majk Tajson je imao svoju “crnu beštiju” Lenoksa Luisa, pa neka u nedjelju veče nešto slično Zlatičanin bude i za Muzarbekova.

“Jasno je da me očekuje teška i naporna borba, jer za protivnika imam veoma dobrog i spremnog borca”, dodao je Zlatičanin. “Međutim, nadam se da uz pomoć navijača, uz veliki vjetar u leđa, mogu do pobjede. Da mogu do uspjeha koji bi mi mnogo značio na putu povratka na veliku scenu.”

Jedanaesti dan juna 2016. naš šampion dugo će pamtiti tada je prekidom u trećoj rundi pobijedio Frenklina Mamanija i osvojio WBC titulu prvaka svijeta. Pola godine kasnije u Las Vegasu je predao pojas Majkiju Garsiji. Sada je na nekom novom početku, a trenutak je idealan da ponovo krenu pobjede.

Prije glavne borbe planirane su i tri uvodne. Dejanov brat Momčilo Zlatičanin boriće se takođe protiv Rusa Vladislava Frezea, Novljanin Dilan Prašović za rivala će imati Njemca Rašida Rada, a Budvanin Nikola Sjekloća Francuza Kevina Tomasa Kojeana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gusar
Gost
Gusar

Bilo vam krivo ili pravo ali ce izgubit,ima da ga utuli pred crnogorskom publikom,da bi boksovao u skadar mozda bi pobjedio

Gusar
Gost
Gusar

Sretno Albanija,njega su castili pasosem Crnogorskim,svi znamo da je Albanac iz Albanije i ako se zove Dejan,moze i Kolumbo da se zove

Lovac
Gost
Lovac

Ocito ne znas da je on jedan od pravoslavaca koi je sa svojom porodicom prezivjeo Albansku golgotu za vrijeme Enver Hodze . i pored svih nevolja zadrzali su pravoslavlje i vrati li se u maticnu drza . zato prije nego opet zavetas prouci malo istoriju.

Gusar
Gost
Gusar

Crna Gora nije pravoslavna drzava ako si ti pravoslavac ne mozes je tako nazvat,a za Vracare se zna kad su dosli iz albanije u crnu goru,on je rodjen u albaniji i ne moze bit crnogorac,jedino ako mozes ti da budes Kinez Lovac

Gusar
Gost
Gusar

Znamo svi kad su dosli vracani ovamo,on je rodjen u albani i ne moze bit crnogorac nego Albanac,jedino ako ti mislis da moze onda i ti mozes reci da si Kinez

Pobro
Gost
Pobro

Gusar, t mora da si sa Marsa dosao, cim lupas takve gluposti

Sasha
Gost
Sasha

Sram te bilo!

Gusar
Gost
Gusar

I stid

Gusar
Gost
Gusar

Sa sta?za iatinu sram sto vas boli

Rozaj
Gost
Rozaj

Sretno Dejane !

Gusar
Gost
Gusar

Ima ovaj da ugasi dinamit

Gomila
Gost
Gomila

Dalane do POBIJEDE! Sretno brate!

Send this to a friend