Ostali sportovi

Marija solidna na početku sezone

Marija Vuković nastupila je u Norčepingu, a u prvom takmičenju u 2019. godini crnogorska atletičarka osvojila je prvo mjesto na dvoranskom mitingu u jugostočnom gradu Švedske.

Crnogorska rekorderka u skoku uvis imala je rezultat od 184 centimetra, koji bi za Mariju trebao da bude samo uvod u ono što slijedi.

“Očekivala sam i bolji rezultat. Ali, nakon veoma napornih priprema ovo takmičenje bilo je kao uvod za ono što slijedi. Trenirala sam zaista naporno, dobro se privikla na novu sredinu i ovim takmičenjem otvaram seriju nastupa u dvorani, odnosno zimskoj sezoni”, kazala je Vuković.

Članica AK Lovćen ostala je sama na zaletištu nakon preskočenih 184 centimetra, zbog čega se odlučila da “napada” 190 centimetara. Ali visinu koju je preskočila 7. februara prošle godine, kada je postavila novi dvoranski rekord Crne Gore nije uspjela da preskoči…

“Imala sam želju da napadnem crnogorski rekord. Ostaje mali žal što odmah na otvaranju sezone nijesam uspjela. Ali, idemo korak po korak. Sigurna sam da će već na narednom takmičenju rezultat biti bolji”, dodala je Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DECART
Gost
DECART

BRAVO !

Send this to a friend