Ostali sportovi SSSCG

Matiji Bulatoviću četvrta titula

U sklopu proslave 20. septembra, Međunarodnog dana univerzitetskog sporta i Evropske nedelje sporta, Studentski sportski savez Crne Gore organizovao je aktivan vikend za studente.

U subotu je organizovana planinarska tura gdje su se studenti upoznali sa prelijepim predjelima moračkih planina, a osvojen je vrh Veliki Zebalac, koji se nalazi na 2129 metara nadmorske visine.

Juče je na terenima TK AS u Podgorici održano XV Studentsko prvenstvo Crne Gore u tenisu. Učestovovala su 23 studenta sa svih crnogorskih univerziteta.

U veoma jakoj konkurenciji viđeno je dosta zanimljivih mečeva a četvrtu titulu u nizu osvojio je Matija Bulatović, student Medicinskog fakulteta. U reprizi prošlogodišnjeg finala Bulatović je porazio Andriju Jokovića sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje rezultatom (9:3) te je tako zasluženo odbranio tron.

Prethodno, i Bulatović i Joković grupnu fazu završili su sa maksimalnim učinkom, a ni u četvrtfinalu nisu imali velikih problema sa protivnicima. U polufinalu je Bulatović slavio ubjedljivo (9:0) protiv Igora Vučića sa FTH Kotor, dok je Joković posle velike borbe trijumfovao protiv Alekse Miloševića sa Fakulteta političkih nauka rezultatom 9:7.

Medalje i diplome najboljima uručio je direktor Teniskog kluba AS Milorad-Miško Asanović.

Send this to a friend