Ostali sportovi Novi veliki uspjeh

Mina bronzana u Slovačkoj

Mina Šibalić osvojila je bronzanu medalju na trećem turniru streličarstva u okviru Centralnoevropskog kupa. Naša streličarka imala je zapažen nastup na turniru, koji je održan u mjestu Vinične, u blizini Bratislave u samom podnožju Niskih Tatri.

Po prilično toplom danu, takmičari iz sedam zemalja borili su se za nove bodove i plasman za finalni turnir koji će se održati 21. septembra u Mađarskoj.

U kategoriji ženski olimpijski luk učestvovala je i naša streličarka Mina Sibalić, a u raspucavanju dobila je dva meča protiv iskusnih mađarskih streličarki, a zatim izgubila polufinalni meč protiv najbolje slovačke streličarke Aleksandre Lugove. Na kraju, osvajanjem bronze na ovom takmičenju nastavila je niz uspjeha. U ovoj takmičarskoj godini u okviru ovog značajnog evropskog streličarskog nadmetanja, Mina ima osvojeno srebro u Vojvodini, bronzu iz Slovenije.

Sa ovom bronzom sa realnim očekivanjem za osvajanje zlata u ukupnom plasmanu, pripremaće se za septembarsko nadmetanje u Mađarskoj.

Mina je velikim radom uspjela u ovoj godini da pronese ime Crne Gore na takmičenjima širom Evrope, od Rima i svjetskog kupa, Bukurešta gdje je učestvovala na Gran priju, do centralno evropskih takmičenja i vrijednog učešća na Evropskim igrama u Minsku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Moraca
Gost
Moraca

Čestitamo sve najljepše i puno uspjeha u daljoj karijeri i životu .

Send this to a friend