Ostali sportovi

Mirko zbog golfa odbio San Lorenco i Partizan

Ljubav prema golfu ne skriva, ali da li će nastaviti fudbalsku karijeru to niko ne zna – Mirko Vučinić je odbio unosnu ponudu argentinskog San Lorenca, te ideju da proljeće odigra u dresu beogradskog Partizana.

Jedan od najboljih naših fudbalera u istoriji, po saznanjima portala Mondo, nije želio da ostavi golf zbog San Lorenca i Partizana.

“Kako nezvanično saznajemo, Vučinić je zbog probuđene strasti prema golfu, odbio odličnu ponudu argentinskog San Lorenca, kluba poznatog po fenomenalnim navijačima, ali i beogradskog Partizana i nekoliko italijanskih klubova”, piše na portalu mondo.me, a u informaciji se dodaje…

“Zbog odličnih uslova za golf, većinu vremena provodi u svojoj vili u Lećeu. Tamo uživa u slavi stečenoj u danima kada je neumoljivo tresao mreže u dresu istoimenog lokalnog prvoligaša”.

Bivši golgeter Sutjeske, Lećea, Rome, Juventusa i Al Džazire u posljednje vrijeme učestvuje na golf turnirima po Italiji i Francuskoj (nedavno je u Kanu osvojio prvo mjesto) i na pragu je da dođe do profesionalne klase. I sve je dalje od fudbala.

Da podsjetimo, Vučinić je posljednji takmičarski meč odigrao 26. marta prošle godine kada je, na utakmici Crna Gora Poljska u kvalifikacijama za Mundijal, ušao u sudijskoj nadoknadi. Prije toga, u novembru 2015. je povrijedio ukrštene ligamente koljena nastupajući za tadašnji klub Al Džaziru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegro
Gost
Montenegro

i iz druge lige bilo koje zemlje idu u kinu ili u ameriku a ovome niko ni ponudu da posalje… on je izdusio, zelim mu puno srece u tom golfu.. fudbal je istorija..

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Vrhunski nogometas…Golf je genijal…Bravo Mirko?

CG NY
Gost
CG NY

Kakva laz… Cus on odbio San Lorenzo a vazi

100%
Gost
100%

Kamo sreće da nikad nije ni zaigrava fudbal, sad bi repezentacija bila mnogo bolje rangirana i sigurno iza sebe imala neki šampionat…

alo
Gost
alo

Sto mu ne posalljete koje pitanje da sam kaze covjek nego samo pretppstavljate?

Jato
Gost
Jato

Pustite čovjeka. On je odradio svoje. Nek uživa sad.

Send this to a friend