Ostali sportovi

Mrvaljević namučio šampiona Evrope

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević dogurao je do trećeg kola na Gran priju u Budimpešti.

Nekadašnji vicešampion svijeta je na startu takmičenja, u kategoriji do 81 kilogram, savladao Poljaka Demiana Stepina, a u drugom kolu Ukrajinca Artema Harčenka.

U trećem kolu, u neizvjesnom meču, poražen je od prvaka Evrope, Rusa Alana Kubetsova.

Od crnogorskih predstavnika u Budimpešti Nebojša Gardašević zaustavljen je u drugom, a Nikola Gardašević i Jusuf Nurković u prvom kolu.

Sjutra će nastupiti Danilo Pantić.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cika Doca
Gost
Cika Doca

Ne bih trcao sa pohvalama. Da je za pohvalu prije svega mislim je to sto sa 34 god ima takav elan da se bori jos uvijek. Pobjeda nad 2 borca koji su losijeg kvaliteta prilicno nije nesto zbog cega se treba radovati pretjerano. Rus je bio nedodirljiv iako je nama kad nekog namucimo uspjeh, nazalost. Mentalitet gubitnika imamo kolektivno. Slijede… Više »

Sparing
Gost
Sparing

Pokaza je Srdja mnogo puta svima vama sve sto treba… I opet će,budi siguran! Taj momak trenira svaki dan kao zvijer!

Cika Doca
Gost
Cika Doca

Ne znam koga racunas na to “nama” ali dobro kad je svedeno na nas i vas vjerovatno si u pravu. Da ti se ne umori mozak previse bolje da tako pricu zavrsimo. Inace citav svijet trenira a malo je medalja u ponudi. Najbolji ce uzeti to malo medalja. A da das komentar na posle sledeceg takmicenja? Da budes kritican ako… Više »

Sparing
Gost
Sparing

Prikane, Srdja je vec na olimpijadu,samo sto “vi” to jos ne znate,ali zato “mi” znamo i zato ti i pričam da se pripremis i ne nerviras sebe od ljubomore i zavisti….A za Gusica se slažem,ali moraju ga ovi tvoji povest nedje,nema nista na rijec,nego budi musko izadji i pobijedi….Srdja 100 posto uzima medalju u Tokiju,a vi crknite….

Momo
Gost
Momo

Budalaština

Momo
Gost
Momo

Kako moze to biti
Vec na olimpijadu!!!

Momo
Gost
Momo

Niko se nece plasirati iz Crne Gore

Banjo
Gost
Banjo

Bravo, vrijedno pohvale.

Momo
Gost
Momo

Šampion je neumoran, svaka cas , samo naprijed

Send this to a friend