Ostali sportovi

Mrvaljević se nada uspjehu na Evropskom prvenstvu

Najbolji crnogorski džudista Srđan Mrvaljević kaže da će na predstojećem Evropskom prvenstvu probati da se u paklenoj konkurenciji umiješa u borbu za medalje.

Šampionat Starog kontinenta startuje sjutra u Tel Avivu. Pored Mrvaljevića, boje Crne Gore braniće još osmoro takmičara.

“Očekuje me, kao i sve borce iz Crne Gore, pakleno jaka konkurencija. Što se mene tiče mogu da kažem da sam maksimalno spreman, ako se u obzir uzmu uslovi u kojima sam se spremao, koji su bili daleko od optimalnih. Nikada nisam tražio alibi, neću to raditi ni sada. U Tel Aviv putujem sa željom da se umiješam u borbu za medalje. Iskreno se nadam lijepim vijestima, imamo dobru ekipu, većina momaka je iz Akademika i zaista se nadam da ćemo uspjeti da se vratimo kući sa dobrim rezultatatima i plasmanima. Medalja bi bila ogroman uspjeh, a s obzirom da u timu svi dišemo kao jedan nije bitno ko će je osvojiti, važno je da stignemo do nje”, rekao je Mrvaljević za Sport klub.

Mrvaljević je najveći uspjeh u karijeri napravio 2011. na Svjetskom prvenstvu u Parizu osvojivši srebrnu medalju.

Tri puta bio je učesnik Olimpijde, a njegov cilj je odlazak i na Igre u Tokiju 2020. godine.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SavoPG
Gost
SavoPG

Kako reče neko iz džudo saveza, ovaj momak je prosšlih pet godina potrošio 200 000 eura državnih para, a ostvario u prosjeku drugi krug. To vam je profesionalni sport. Bačanje para. Sve i da je osvojio zlatnu medalju, šta ima ovaj narod od toga?

Miljan
Gost
Miljan

Iako je najbolji crnogorski džudista ne znači da zaslužuje neki veliki medijski prostor, jer je među najgorima na globalnoj sceni. Ista priča i za Danku Kovinić. Ja sam možda najbolji pikado igrač u Crnoj Gori, ali i dalje nedovoljno dobar, da sam po vas dan na dnevnik. Ovo potenciranje samo zbog toga što su crnogorski sportisti je kompleksaški. Gurajte ono… Više »

Banjo
Gost
Banjo

Hahahaha nikad nije tražio alibi hahahaha što čini šampion prvog kola

Stari
Gost
Stari

“Što se mene tiče mogu da kažem da sam maksimalno spreman, ako se u obzir uzmu uslovi u kojima sam se spremao, koji su bili daleko od optimalnih. Nikada nisam tražio alibi, neću to raditi ni sada”
Onda ne pominji nista od ovoga,srecno u svakom slucaju!
Gusic Nikola ce ostvariti najbolji rezultat vidjecete!

Zax
Gost
Zax

Kao i svaki put do sad, navikli smo mi na uspjehe od tebe, moj Mrvaljevicu.

anonymous
Gost
anonymous

Srecno, momci!

Send this to a friend