Ostali sportovi

Mrvaljević želi medalju na Svjetskom prvenstvu

Najbolji crnogorski džudista Srđan Mrvaljević napašće medalju na Svjetskom šampionatu u Bakuu.

Prije sedam godina u Parizu napravio je istorijski uspjeh osvojivši srebrno odličje.

“Na svakom takmičenju idem da osvojim medalju. Tako je i sada. Došao sam u Baku da se borim za mjesto na pobjedničkom postolju. Odlično sam radio u proteklom periodu. Tačnije rečeno uradio sam sve što zavisi od mene. Trenirao sam jako i maksimalno, kao u najboljim danima, iako su uslovi bili daleko slabiji od uslova koje su imali moji konkurenti na Svjetskom šampionatu. Džudo je specifičan sport, odlučuju nijanse, nekada i sreća. Sreću treba zaslužiti, a ja sam spreman da se borim do posljednjeg daha kako bi stigao do pobjedničkog postolja”, rekao je Mrvaljević za Sport Klub i nastavio:

“Znam šta je potrebno i znam kako se stiže do medalje na velikim takmičenjima. Imam medalju sa Svjetskog šampionata, imam medalju sa Evropskog prvenstva. Tri puta sam bio na Olimpijskim igrama. Lakog rivala nema. Ponavljam još jednom, u Baku sam kao i uvijek tokom karijere došao da se borim za medalju na velikom takmičenju, a primarni cilj je ostao isti. U pitanju je plasman na Olimpijske igre u Japanu. Dobro poznajem rivale koji me čekaju, ali poznaju i oni mene. Iskreno, jedva čekam da šampionat počne”.

SP počinje 20. septembra, a ugled Crne Gore braniće još Nikola i Marko Gušić, Nikola i Nebojša Gardašević, Danilo Pantić, Jusuf Nurković i Anto Dubreta.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Todor
Gost
Todor

Vec place da nije bio adekvatno tretiran.
Puno srece u mecevima.

mne
Gost
mne

Zelim i ja da nadjem sad nedje u zbun jedno milion eura, valjalo bi…a vjeruj mi, to je vise vjerovatno nego da ti uzmes medalju Srdjane…nego trebao je jos koje saopstenje izdat, da vidimo ko je vise krao, on ili ovi oko njega.

Srdja-Zlopogrđa
Gost
Srdja-Zlopogrđa

On je milion odavno uzeo,a i svijetsku medalju ,tako da MNE srećno sa zbunovima i šiprajžem to je tvoja kategorija,tu si ti šampion😉.

Send this to a friend