Ostali sportovi

Navijači podržavaju Raikonena

Navijači Ferarija žele da zadrže Kimija Raikonena.

Fanovi Skuderije su podijeljeni. Dok dio jedva čeka da vidi leđa Fincu, naročito poslije trke na Monci gdje nije, kako vjeruju, pomogao dovoljno Sebastijanu Fetelu, pojedini žele da on ostane.

Oni su pokrenuli peticiju da se zadrži Raikonen jer vjeruju da je sada u pravoj formi i da može da bude u pojedinim momentima i brži od Fetela.

Peticiju je dosada potpisalo preko 75 hiljada ljudi, što bi moglo da navede čelnike italijanskog tima da razmisle.

Vjeruje se međutim da je odluka već pala i da je Ferari već odlučio da Raikonen, šampion iz 2007. ide iz kluba.

Potvrda toga očekuje se pred Veliku nagradu Singapura koja se vozi u nedjelju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograđanin
Gost
Titograđanin

Raikonen je doktor za sve ostale na stazi.

Cojke Scuderia
Gost
Cojke Scuderia

Nema tu ništa “naročito poslije trke u Monci”. Zna se već odavno da navijači žele da vide Kimiju leđa. Imao je svega 2-3 dobre trke u poslednjih par sezona. Ova u Monci mu je čak i jedna od boljih…

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Pa jel treba raikonen da donese titulu fetelu ili fetel da je osvoji?vise je ferari,za koji navijam,je donosio pogresne odluke i odmogao fetelu kao i sam fetel,nego raikonen ali lakse je svaliti krivicu na nekog drugog.

zzzzzzzzzzzzzz
Gost
zzzzzzzzzzzzzz

Za vecinu si u pravu… nije Raikonen direktno kriv.. ali ako si gledao malo F1 vidis da Mercedes radi timski za Hamiltona.. sto bi valjalo i Frerariju malo da priuci.. na sve to dodaj i njihove greske pogresne takticke odluke i to da je Mercedes htjeli to ili ne jos uvijek bolji i konstantniji. Pri tom Ferari ko zna od… Više »

Send this to a friend