Ostali sportovi

Nema novca, nema ni Evropskog prvenstva

Džudo savez Crne Gore primoran je da zbog nedostatka sredstava odustane od nastupa na juniorskom prvenstvu Evrope koje će od 13. do 16. septembra biti održano u Sofiji, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da je za nastup u Sofiji bilo planirano deset juniora.

Razlog tako teške odluke je nedostatak novca, prije svega zbog izostanka uplate Ministarstva sporta drugog dijela sredstava koja su dodijeljena za plan i program saveza za 2018. godinu saopštenoje iz Džudo saveza.

Navodi se da će predsjednik i članovi upravnog odbora Džudo saveza učiniti sve napore da obezbijede učešće što većeg broja džudista na predstojećem seniorskom prvenstvu svijeta od 20. do 27. septembra u Azerbejdžanu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Puna podrska Janovicu. Nikola izdrzi I rasceraj ove glodare za dobro Crnogorskog sporta.

Strijelac
Gost
Strijelac

Kako se zovu ti članovi i naročito predsjednik Džudo saveza, da znamo ko je krivac.Da su aktivniji i da ne rade u isključivo za svoje ciljeve, bilo bi novca.

Momo
Gost
Momo

Nema para za juniore. Nema za mladoga Marka Gusica!!? Imalo se Evrposki kup, koje foliranje,,A za Svjetsko ce se snaci ,Strucna ekipa Rajko Mrvaljevic I Grcalca na celu sa Miginom ..Podnesite ostavke neznalice

Zvrk2
Gost
Zvrk2

Najači su mi ovi Bečanovići dilovi sa trenjerima-strancima….Dovede ih od nedje bez ikakvih rezultata,da im platu 2000 eura mjesečno od budzeta i državnih para sto mu ministarstvo da za takmičare,sa njima dogovori da mu vraćaju pola….Onda u medijima objeca 5-6 olimpijskih medalja….Naravno poslije dvije godine nemaju pobijedu,a ne medalju na nizerazrednim turnirima,trenjer ode,oni uzmu po 24.000 eura i idemo svi… Više »

Srdja 4
Gost
Srdja 4

Sta uradi Bečanovic i družina,potpuno nesposobni ljudi. Ministarstvo im posalje email da usklade statut sa zakonom kako bi dobili novac i oni to odbiju zrtvujući čitav sport takmicare i djecu. Razlog: Ako uskladi statut sa zakonom nema vjećinu i odmah pada,a onda ide revizija sta je radio i koliko je drzavnih para uzima sa sekretarom Draganom i kumom selektorom Rajkom….Pi!

Doktor
Gost
Doktor

Bečanović, 3.14 po nekoliko puta.

Volim dzudo
Gost
Volim dzudo

Takmicari nisu nista krivi. Zamislite mlade dzudiste, koji su ljetos naporno radili i pripremali se, a sada dobijaju ovakvu vijest. Prilican apsurd.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Нијесу ђеца битна. Важно је да буде за Мрваљевића јер он је патриота.

Realno
Gost
Realno

Realno Mrvaljević je javno reka da ga savijez već 4 godine ne finansira i prozvao ih da pokazu papire koliko su mu para dali,koliko su potrosili za njegov program i koliku je platu ili stipendiju imao od dzudo savijeza ….Ništa nisu pokazali javnosti i realno je jedino da su veliki lažovi koji su državni novac uzijeli za sebe….Nijesi mi bas… Više »

Biohazard
Gost
Biohazard

” Budimo realni ” je samo alergican na Crnogorsku zastavu , inace ti on pojma nema da je upravo Mrvaljevic inicijator ( jedan od njih ) , razotkrivanja Becankvucevih malverzacija , tako da ga ne uzimaj za ozbiljno , njemu smetaju ove ‘ pre-bitne ‘ stvari , kao npr. : zastava , himna , pismo , i te ostale jako… Više »

Banjo
Gost
Banjo

Zafalite se miniranju šampiona prvog kola za to.

Baća1
Gost
Baća1

Sto to pričas Banjo kakvije veze imaju Gardasević i Pantić….Istina je da ne mogu prvo kolo proći,ali nijesu oni krivi no Bečanović,oni su samo nikakvi borci i dzudaši?

Inadžija
Gost
Inadžija

Važno je da Bečanović, vozi od Nikšiće do Podgorice, od 120-160 km/h i time se hvali.

Send this to a friend