Ostali sportovi

Novi Pazar favorit, ali i mi imamo kvalitet

foto: OSCG

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa ugostiće večeras ekipu Novog Pazara na startu CEV kupa.

Trener Bjelopoljaca Darko Prebiračević je ulogu favorita prepustio gostima iz Srbije, ali vjeruje da njegov tim ima kvalitet da dođe do povoljnog rezultata.

“Čast je što imamo priliku da ugostimo Novi Pazar, u proteklih nekoliko godina jednu od kvalitetnijih ekipa na Balkanu. Samim apliciranjem za CEV Kup tu smo da pokušamo da napravimo što bolji rezultat i postignemo što više pobjeda. U ovu utakmicu ulazimo poslije poraza u derbiju protiv Budućnosti, ali se nadam da smo uspjeli da popravimo to što nije bilo u redu na tom meču. Nadam se da ćemo danas pružiti dobru partiju, favorit jeste ekipa Pazara, ali smatram da i mi imamo kvalitet da napravimo iznenađenje“, kazao je Prebiračević.

Trener gostiju Hamza Zatrić kazao je da njegov tim ima kvalitet da se suprotstavi ekipi Jedinstva.

“Ambicije našeg kluba su uvijek da pokušamo da stignemo što dalje u svim takmičenjima, i dođemo do kraja. Igrači koji su došli ovdje su potpuno spremni, osim Polomca koji dolazi iz teže povrede. Trenutna forma nam ne garantuje dobru igru u utakmicama koje nam predstoje, imali smo kadrovskih problema, ali se nadamo dobrim rezultatima“, ističe Zatrić.

Utakmica u dvorani Nikoljac počeće u 18 sati.

Send this to a friend