Ostali sportovi Selektor vjeruje da će odlučivati detalji

Odbojkaši će napasti drugu fazu na Evropskom šampionatu

Selektor odbojkaške reprezentacije Crne Gore Veljko Bašić izjavio je da ekipa ne ide na šampionat Evrope bez rezultatskih ambicija, već da je cilj plasman u drugu fazu kontinentalnog takmičenja.

Do početka EP ostalo je nešto više od 20 dana, naš nacionalni tim uveliko se priprema i s nestrpljenjem se iščekuje debitantski nastup “crvenih” na smotri najboljih selekcija Evrope.

“Samim plasmanom na šampionat Evrope smo napravili ogroman uspeh, veliku stvar za odbojku u Crnoj Gori, ali je jasno da ne idemo na smotru najbljih selekcija Starog kontinenta, samo da bi stekli uvid gde se nalazimo. Želimo da budemo konkurentni, želimo da se borimo za drugu fazu takmičenja”, rekao je selektor Bašić za Sport klub.

Crna Gora se nalazi u grupi sa Holandijom, Poljskom, Češkom, Estonijom i Ukrajinom. U osminu finala prolaze četiri reprezentacije.

“U grupi imamo dvije selekcije koje su veliki favoriti. Holandija koja igra pred svojim navijačima i Poljska koja je svjetski prvak. Ostali rivali su selekcije sa kojima možemo da igramo, ali znamo da su jako opasne. Detalji će odlučivati, šansa postoji, međutim treba da u budemo u najboljem izdanju ukoliko želimo, a želimo pobjede, ako želimo, a želimo plasman u drugu fazu takmičenja”, naglasio je Bašić.

Evropsko prvenstvo počinje 12. septembra…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bitno
Gost
Nije bitno

Da vas pratimo i to je već ekstra. Da konačno pogledam malo odbojke makar na TV. Jer nisam gledao odbojku sa interesovanjem masu godina. Jedno 15 godina od čuvenih duela Budućnosti i Budvanske Rivijere.

Alan
Gost
Alan

Sjajno je bilo gledati onu veliku ligu, u kojoj su se takmičili: Budućnost, Budvanska rivijera, Vojvodina, Crvena Zvezda, Partizan, Ribnica iz Kraljeva itd. Ako Bog da ponovo će biti ta liga i gledaćemo lijepe i kvalitetne utakmice.

Špijunsko Čevo
Gost
Špijunsko Čevo

Vi ste naši šampioni…pa makar bili zadnji,ko što ćete i bit

Send this to a friend