Ostali sportovi Crnogorski šampion čeka moćni Zenit

Odbojkaški spektakl u Budvi

Dugo su ljubitelji odbojke čekali pravi spektakl. I dočekali su ga. U prvom meču drugog kola CEV kupa Budva će večeras (18h) dočekati moćni Zenit iz Sankt Peterburga. Čelnici kluba su uz pomoć glavnog sponzora Gazproma odlučili da naprave moćan tim i tako preuzmu primat iz Rusije.

Sve je na strani gostiju, šampion Crne Gore to zna, ali to ih neće spriječiti da daju sve od sebe.

“Zenit je kvalitetniji od nas. U pitanju je ekipa koja se bori za sam vrh u šampionatu Rusije i koja je jedna od najjačih u Evropi. Uloga favorita je u njihovim rukama, ali mi sigurno nećemo izaći na megdan sa bijelom zastavom. Borićemo se za svaku loptu, nastojaćemo da budemo ravnopravni, kao što je to bio slučaj i protiv Benfike”, rekao je trener Budvana Vladimir Vasović koji su u kvalifikacijama za Ligu šampiona izgubili od Benfike, dok su u prvom kolu CEV kupa srušili Kakanj.

Zenit je u prvom kolu lako savladao bugarski Neftočimik.

“Ljubitelji odbojke u Crnoj Gori imaće privilegiju da na djelu vide Njemca Grozera, Kubanca Kameha, sjajne ruske asove kakvi su Diviš, Kovalev, Jakovljev, Ašev… Iz tog razloga očekujem da dvorana u Budvi bude ispunjena do posljednjeg mjesta, da dobijemo vjetar u leđa i da se uz podršku navijača odupremo moćnom Zenitu”, poentirao je Vasović.

Send this to a friend