Ostali sportovi Reagovao na izjavu Milana Markovića

Oglasio se predsjednik Skupštine OSCG: Zoran Vukčević nije ničiji servis i marioneta

Nakon tenzija tokom Skupštine Odbojkaškog saveza Crne Gore, kada je bivši reprezentativac naše zemlje Milan Marković predsjednika Skupštine Zorana Vukčevića nazvao marionetom, oglasio se Vukčević.

“Sjednica je išla svojim tokom do tačke imenovanja predsjednika, kada se za diskusiju javio g-din Milan Marković i dobio riječ. G-din Marković je u uvodnom dijelu svog izlaganja uputio niz ličnih opaski na račun predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića, a znajući da postoji netrepeljivost između njega i g-dina Pajkovića već duže vrijeme, pokušao sam na početku njegovog izlaganja da spustim tenzije. Prepoznajući da u nastavku izlaganja će to preći u neki lični obračun između njega i Pajkovića, nekoliko puta sam pokušao da opomenem tražeći od njega da se ispoštuje skupštinska procedura.

To je bio jedini moj “grijeh” koji je nastao iz želje da ne narušimo rad i ugled Skupštine OSCG, koji ovaj dom treba da ima i zaslužuje.

Istakao bih i da sam ja cijelo vrijeme, od 2006.godine, odnosno od obnove nezavisnosti Crne Gore i formiranja Odbojkaškog saveza Crne Gore, posvetio radeći u muškoj reprezentativnoj odbojci, pokušajući da prenesem znanje koje sam stekao radeći sa našim poznatim i priznatim trenerima, kako u klubu, tako i u reprezentaciji, i da je sav moj rad bio na volonterskoj ili dobrovoljnoj osnovi, odnosno da za svoj rad nisam primao nikakvu naknadu, a neka kulminacija tog rada sa mladim igračima je i osvajanje zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu sa juniorskoj reprezentacijom 2019.godine.

Na kraju bih naglasio, da ja, Zoran Vukčević, nisam ničiji servis i marioneta, ni g-dina Pajkovića, ni bilo koga, a to dobro zna i g-din Marković iz naše dosadašnje saradnje i druženja.

Ovim putem završavam svaku dalju prepisku na ovu temu, a spreman sam da u ličnoj komunikaciji odgovorim na bilo koje postavljeno pitanje od strane delegata Skupštine OSCG, Saveza ili g-dina Markovića”, kaže se u reagovanju Zorana Vukčevića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Pokoljenja djela sude.

Libero7
Gost
Libero7

Bolje da se nijesi javlja jer si srozao sebe jos vise ako ima kudj vise

Send this to a friend