Ostali sportovi

Olimpijski komitet proglasio najbolje: Radošević obilježio 2018. godinu

Profesionalni bokser Predrag Radošević proglašen je za najboljeg sportistu države u tradicionalnom izboru Crnogorskog Olimpijskog komiteta.

Peđa je prestižno priznanje zaslužio osvojanjem upražnjene titule profesionalnog šampiona Evrope u WBO verziji.

On je na svečanosti u Vili Gorica najavio da u naredne dvije godine želi da se bori za titulu svjetskog pravaka i da brani ugled Crne Gore na Olimpijskim igrama u Japanu.

Najbolja mlada sportiskinja Crne Gore je Bojana Gojković, šampionka Evrope u boksu, dok je karatista Bojan Bošković, aktuelni kadetski prvak svijeta i aktuelni juniorski vicešampion Evrope proglašen za najboljeg mladog sportistu.

Najbolji ženski državni tim je rukometna reprezentacija koja je ove godine osvojila srebrnu medalju na Mediteranskim igrama, dok je ista nagrada pripala i vaterpolistima koji su osvojili zlatnu medalju na finalnom turniru Svjetske lige.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ronaldo
Gost
Ronaldo

Pedja kamata

Hej
Gost
Hej

Sramota!

...
Gost
...

Radosevic prije Savica ili Vucevica Zalosno

mipg
Gost
mipg

a dje vam je stefan savic ?

blok 6
Gost
blok 6

Smjesno

milpztop
Gost
milpztop

A Stefan Savić i Nikola Ivanović ? NEVJEROVATNO!
Savić osvoji Ligu Evrope sa Atletikom a Nikola prvak ABA lige sa Budućnosti.

Pero
Gost
Pero

Stefan Savić osvoji, vjerovatno je osvojio za Crnogorski Klub. Gospodo kritičari žalosno je da Savić i ostali Savići igraju vani i da ih ne zadrže domaći Klubovi. Morate shvatiti da je ipak radio za inostrani Klub i naravno za svoj džep. Što se tiče i Savića i Ivanovića nijesu sami donijeli trofej , nego ekipe od 30 i više ljudi,… Više »

Send this to a friend