Ostali sportovi

Perunović: Prvi put čujem da sam od Ministarstva dobila skoro 17.000 eura

Slađana Perunović

Crnogorska atletičarka Slađana Perunović kazala je za portal onogošt.me da je prvi put od ministra sporta Nikole Janovića čula da je Atletski savez za njen program dobio 16.760 eura.

“Od 2012. godine od Atletskog saveza sam uredno dobijala 200 eura mjesečne stipendije, a u 2016. i tekućoj po 350, kao i plaćene pripreme jednom godišnje. Takođe, opština Nikšić mi plaća stan. Za taj „Program“ podrške prvi put čujem. Više vam mogu reći tek nakon razgovora sa čelnim ljudima Saveza”, rekla je Slađana Perunović.

Priča o uslovima u kojima trenira naša olimpijka počela je prije nekoliko dana kada je ona izjavila da više nema motiva da se bavi vrhunskim sportom jer resorno Ministarstvo njenom matičnom klubu nije opredijelilo sredstva od kojih se stipendirala.

Iz Ministarstva su saopštili da su opredijelili sredstva i za ostale naše najbolje atletičare Mariju Vuković, Kristinu Rakočević, Danijela Furtulu i Darka Pešića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sara
Gost
Sara

Milana Madzgalja pitaj bice kupio sjfon 7 od tvojih para!

prki
Gost
prki

Pitajte Simonovica dje su ove pare.

gost
Gost
gost

E moja Sladjo, ne vjerujem da lazete ni ti ni Nikola, pa zato taman provjeri sa savezom dje su pare za tebe nestale… a Nikola je taman najavio da ce kvartalno vrsit kontrolu trosenja novca preusmjerenih savezima. Tako treba! Pa ce se znat koliko je u koga ulozeno i sto se za te novca moze ucinjet.

Podgoricanka
Gost
Podgoricanka

Koliko ima ovakvih slučajeva!

BAL1999
Gost
BAL1999

Zato sto ih nije na ruke dobila. 😀
Drugarice, to je dobio savez za troskove tvoje!
17.000 je poslo SAMO NA TEBE.

Trkač
Gost
Trkač

Da ti nije krivo i ako je otišlo “samo na nju” ko što ti veliš. Kamo sreće da je za svoje rezultate dobila puno više od plaćene stanarine i 200-300 eur stipendije. Očigledno ne znaš šta znači postizati rezultate i rekorde u trčanju i koja odricanja to zahtijeva. Vjerovatno si neka osoba koju žulja zavist od tudjih uspjeha.

vaka
Gost
vaka

Ka po obicaju u CG pare su neđe isparile

Sotir
Gost
Sotir

Drzi se Sladjo,uz tebe su tvoji Niksicani !

Sotir
Gost
Sotir

Bruka i sramota… Pravda za nasu Sladju sugradjanku !!!!

fedja
Gost
fedja

Drzi se Nikola. Pocelo je. Sportisti su uz tebe, a vecina saveza uz COK.

Send this to a friend