Ostali sportovi

Pobjeda nad Ramiresom bila bi korak ka novoj borbi za titulu

Bolni poraz od Majkija Garsije je zaboravljen, Dejan Zlatičanin vrijedno radi u Americi i želi samo jedno povratak na veliku scenu. Crnogorski borac će se u noći između četvrtka i petka u Njujorku boriti protiv Meksikanca Roberta Ramiresa u drugom meču nakon što je izgubio pojas u lakoj kategoriji.

Oporavak nije bio lak, ali uz pomoć porodice, prijatelja i novog trenera Badija Mekgirta Dinamit je potpuno spreman.

“Prija mi saradnja sa Badijem. On zna šta radi. Sada ponovo vjerujem u sebe i spreman sam da se vratim na najveću scenu”, kazao je Zlatičanin.

“Nakon tog meča, do kraja godine ću se boriti u tzv. eliminacionoj borbi za titulu. Vjerujem u sebe, spreman sam da uđem u ring sa bilo kojim šampionom Lomačenkom, Beltranom, pobjednikom meča Garsija Ister… Najviše bih volio da se ponovo sastanem sa Majkijem, da pokažem da to samo nije bila moja noć, jasno je poručio Zlatičanin.

Njegov agent Aleks Vajsfild je uvjeren da su treninzi sa Mekgirtom u Los Anđelesu od našeg boksera “napravili boljeg borca.

“Badi sa njim radi na defanzivi. Pokušavamo da promijenimo njegov stil, koji je isključivo napadački. Sada je bolji i defanzivno, što je neophodno s obzirom na to da je niži od većine boraca”, objasnio je Vajsfild.

“Dejan može da bude ozbiljna prijetnja i da ponovo postane svjetski šampion. Udara sa obje ruke, a sada je i mudriji u ringu, ne oslanja se samo na jedan udarac, na nokaut”, istakao je Vajsfild.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AAaa
Gost
AAaa

Srecno Dejane! Mislim da nasi ljudi nijesu svjesni tvog uspjeha.

tetris
Gost
tetris

Dobro sto si shvatio da ti treba trener za defanzivu jer si tu vrlo tanak, Garsija je to osjetio i kaznio odma , da bi sa njim mogao da se boris moras defanzivu dovesti do savrsenstva, skor Garsije govori o kakvom majstoru se radi, radi vrijedno i sansa ce doci.

Send this to a friend