Ostali sportovi

Počelo prijavljivanje za CSA konferenciju u Dubrovniku

Duško Bjelica

Šesnaesto izdanje godišnje naučne konferencije koju organizuje Crnogorska sportska akademija i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore će se održati od 4. do 7. aprila 2019. godine na Dubrovačkoj rivijeru, u hotelu Kroacija u Cavtatu.

Organizatori su otvorili javni poziv za prijavu radova koji je dostupan na zvaničnoj internet stranici konferencije od 1. avgusta, dok će biti otvoren do 15. decembra, do kada će zainteresovani učesnici imati priliku da se prijavljuju. Po dobro ustaljenoj formi, tada će posao preuzeti naučni odbor koji će recenzirati pristigle radove i donijeti odluku o prihvatanju, odnosno odbijanju istih. U ovogodišnjem naučnom odboru, koji je izrazito međunarodnog karaktera, su : Alper Aslan, Antonino Bianco, Branislav Antala, Catalina Casaru, David Kalaj, Ferman Konukman, Haris Pojskic, Hugo Sarmento, Humberto Carvalho, Juan Cortell-Tormo, Ligia Rusu, Ljubiša
Stanković, Mehmet Uygur, Nejc Sarabon, Pantelis Theodoros Nikolaidis,Predrag Božić, Rodica Traistaru, Sandra Mandic, Sergej Ostojic, Seyed Morteza Tayebi, Yasar Salci, dok su rukovodioci naučnog odbora Stevo Popović i Selčuk Akpinar. Sa druge strane, pod rukovodstvom Kemala Idrizovića i Bojana Mašanovića, u organizacionom odboru su : Aldijana Nokić, Batrić Marković, Danilo Bojanić, Dragan Krivokapić, Gorica Zorić, Ivan Vasiljević, Jovan Gardašević, Marija Bubanja, Marina Vukotić, Milovan Ljubojević, Miroslav Kezunović and Rajko Milašinović.

Predsjednik konferencije, kao i proteklih godina, je prof. dr Duško Bjelica.

Pored predavanja po pozivu i radionica, koja se trenutno ugovaraju sa potencijalnim partnerskim organizacijama, vrijedno je istaći da je i na narednoj konferenciji otvoren poziv za dvije nagrade: za najboljeg mladog istraživača i najbolju ženu u nauci, te ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane stranke da se prijave i uzmu učešća u jednoj od brojnih multidisciplinarnih sesija: adaptivno fizičko vježbanje; antropologija; arhitektura i urbanizam; biohemija;
biomehanika; motorno učenje; zdravlje i fitnes; molekularna biologija; neuromuskularna fiziologija; ishrana; fiziologija; fizioterapija; rehabilitacija; sportska medicina; trening i testiranje; traumatologija; kompjuterske nauke; ekonomija; istorija; filozofija i etika; fizičko vaspitanje i pedagogija; psihologija; sociologija; sportski menadžment; sportski turizam; analiza i statistika u sportu i dr.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Momo
Gost
Momo

Sve cestitke na velikom uspjehu konferencije koja je postala poznata i priznata i kod nas i u svijetu.

Debeli i ćelavi
Gost
Debeli i ćelavi

Koja je od ovih sesija lijepljenje sličica u albumima?

Da, da...
Gost
Da, da...

Bogme ćemo (s Bjelicom) bit “reprezentativno” predstavljeni… Pogotovo kad su padeži u pitanju.

Bosko
Gost
Bosko

Ti si bas jezicki potkovan s bogme i slicnim izrazima.

Send this to a friend