Ostali sportovi Prvi put će stadion imati 2000 sjedišta

Pola miliona eura uloženo u rekonstrukciju stadiona u Baru

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević danas je sa menadžmentom “Sportsko-rekreativnog centra” Bar posjetio glavni gradski stadion gdje su u toku intenzivni radovi na finalizaciji rekonstrukcije glavnog fudbalskog terena, atletske staze i tribine.

U pitanju je najveca investicija u sportsku infrastrukturu u Baru u posljednjih 10 godina, od preko pola miliona eura.

Predsjednik Raičević je istakao da Opština Bar ostaje posvecena stvaranju neophodnih uslova za razvoj sporta i rekreacije u Baru, te da je u pitanju jedna od ključnih oblasti života za kvalitetan razvoj djece, zdravlje svih gradjana, ali i profesionalni razvoj sportista.

Nakon zavrsetka rekonstrukcije atletske staze, pristupilo se postavljanju preko 2000 sjedišta na tribinama, po prvi put od postojanja gradskog stadiona. Radovi su u završnoj fazi na ugradnji novog busena na glavnom gradskom stadionu, što prati i moderan sistem drenaže i automatskog navodnjavanja.

Kada radovi budu okončani, gradjani i posjetioci Bara imaće mogućnost da koriste ove sadržaje, u skladu sa novim pravilima i bezbjednosnim standardima i praksama modernih sportskih kompleksa.

Finansiranje radova obezbijedjeno je zajedničkim sredstvima Opštine Bar, Fudbalskog saveza Crne Gore i Crnogorskog olimpijskog komiteta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovac
Gost
Lovac

I Cakan ih podrzava,umjesto da napusti koaliciju.

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Bolje da ste krpili ulice i rupe koje se otvaraju po trotoarima svako malo, a ne da sredjujete stadion za drugu ligu!

Bar
Gost
Bar

Od tate je nesto i naucio.

Bbbb
Gost
Bbbb

Najvece ulaganje od 500hiljada u posljednjih 10godina.To znaci da se nista nije ulagalo.Jedini primorski grad koji nema javni bazen,pozoriste,bioskop…I sto je najzalosnije to se obecava evo 30godina i ne ispunjava se niti se zapocelo a narod ove i dalje glasa.

Crnogor
Gost
Crnogor

Ovo sve ukupno vrijedi 50.000 a dje su ostale pare ko zna. Klasika.

Send this to a friend