Ostali sportovi Izazov nakon pola godine

Radošević protiv Turčina za povratak

Crnogorski bokser Predrag Radošević sedmog decembra radiće meč protiv Isama Asabova.

Meč protiv turskog borca, koji nastupa pod njemačkom zastavom, označice i povratak u ring za najboljeg crnogorskog sportistu poslije tačno pola godine, nakon što je u borbi sa Njemcem Džameom Saidijem, na podgoričkom Trgu nezavisnosti, propustio priliku da ujedini evropske titule u verzijama WBO i IBF .

Crnogorski bokser je do sada na profesionalnom ringu imao 36 borbi, ostvario je 33 pobjede i tri poraza, a osim poraza od Saidija u Podgorici, poražen je oba puta u mečevima za titulu, od Feliksa Šturma i Lijama Smita, u njemačkom Hemelnu već je nastupao i to protiv Ronija Gabela za WBO titulu.

“Nemam mnogo informacija o protivniku, ali je jasna moja želja da se nakon poraza od Saidija vratim na pravi put. Ovo je za mene kontrolni meč i predstavlja prekretnicu, jer bi pobjedom dobio novu šansu da se borim za sam vrh. Dobro sam trenirao i nadam se da ću odraditi dobar meč”, kazao je Radošević.

Ukoliko Radošević savlada Asabova, već u junu na Trgu nezavisnosti, Peđa bi imao novi meč, gdje bi u novom bokserskom spektaklu tražio priliku za povratak u svjetski vrh.

“To mi je dodatni motiv uoči ovog meča, jer želim da u Podgorici, pred mojim prijateljima ponovo boksujem i nakon poraza od Saidija pokažem koliko vrijedim. Zbog toga je sada važno da trijumfujem u Njemačkoj”, rekao je Radošević.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
PouzdaniDonji krajBrza isidoraHaris
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pouzdani
Gost
Pouzdani

Dzabe Radoševicu, nikad od tebe boksera a izgleda ni čovjeka.

Donji kraj
Gost
Donji kraj

Nemas i formacija o protivniku???bolje se raspitaj dobro da opet nogu ne slomis i zaspes ka’ na trg

Brza isidora
Gost
Brza isidora

Dinamitaaa, biće nos paprikaaa….

Haris
Gost
Haris

aaaaaaaahahahahahaha zašto je ovaj Radošević, a ovaj Turčin? Zar nije logičnije Crnogorac protiv Turčina??

Send this to a friend