Ostali sportovi Studenti na sjajan način predstavljaju Crnu Goru

Simonović primio osvajače medalja na Igrama u Zagrebu

Povodom osvajanja jedne srebrne i dvije bronzane medalje na Eusa Combat igrama koje su od 31.jula do 3.avgusta održane u Zagrebu, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta organizovao je prijem za studente koji su osvojili medalje na ovom takmičenju kao i za predsjednika Studentskog sportskog saveza Ivicu Todorovića.

Na ovim igrama, srebrno odličje osvojio je džudista Novo Raičević koji je predstavljao Univerzitet Crne Gore, dok su bronzane medalje osvojili ženski kata tim u sastavu: Mia Roganović (Univerzitet Donja Gorica), Milica Bjelica i Jovana Marić (Univerzitet Crne Gore) i kik-bokser Danilo Jeknić (Univerzitet Crne Gore).

Predsjednik Simonović je sportistima čestitao na ostvarenim rezultatima u sportovima u kojima je izuzetno teško doći do značajnih međunarodnih rezultata kakve su oni napravili. Istakao je da su studenti, i ovog puta, na najbolji mogući način predstavljali našu državu, i svoje univerzitete.

Predsjednik COK-a je uputio čestitke i predsjedniku Ivici Todoroviću i rukovodstvu Studentskog sportskog saveza na rezultatima naših sportista kao i na njihovom angažovanju u svim sportskim aktivnostima naših studenata.

Send this to a friend