Ostali sportovi

Sjajni rezultati Crnogorca u Mostaru

Takmičari Džudo kluba Crnogorac sa Cetinja još jednom su ostvarili uspjehe na međunarodnom takmičenju “Kup Hercegovine 2018″,  koji je održan juče u Mostaru.

Cetinjski klub predstavljalo je osam takmičara, koji su osvojili trinaest odličja u isto toliko nastupa.

Zlatnom medaljom u konkurenciji mlađih poletaraca okitio se Ilija Vicković u konkurenciji do 30 kilograma.

Poletarac Filip Knežević bio je najsjajniji u konkureciji do 31 kilograma. U istoj uzrasnoj grupi do 28 kilograma Vicković je zauzeo treće mjesto kao i njegov klupski kolega Zoran Kekić u konkurenciji preko 50 kilograma.

Kod mlađih pionira i pionirki najsjajnija odličja osvojili su Vukan Vukadinović u konkurenciji do 34 kilograma i Vojo Pejaković Vojo  do 46 kilograma. Kod djevojčica Tamara Jovićević  je bila druga u konkurenciji preko 57 kilograma. Mlađi pionir Balša Popović je zauzeo drugo mjesto u konkurenciji do 38 kilograma, dok je Filipu Kneževiću pripalo treće mjesto do 30 kilograma.

Mlađa pionirka Andrea Turčinović osvojila je treće mjesto do 57 kilograma.

U konkurenciji starijih pionira i pionirki srebrno odličje pripalo je Tamari Jovićević u konkurenciji preko 63 kilograma. Turčinović Andrei je pripalo treće mjesto u konkurenciji do 57 kilograma. Stariji pionir Vojo Pejaković je takođe bio treći u konkurenciji do 46 kilograma.

Džudo klub Crnogorac je proglašen za klub sa najboljom ekipom turnira u uzrasnoj kategoriji mlađih pionira.

Na takmičenju u Mostaru učestvovalo 30 klubova sa 400 takmičara iz Crne Gore i Bosne i Hergovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Austrije i Albanije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Medovina
Gost
Medovina

Bravo za mlade nade, vječne Crne Gore.

Anonimni 2
Gost
Anonimni 2

Svaka cast. Ponos Prijestonice!!!

Send this to a friend