Ostali sportovi Crna Gora sa izmijenjenim timom

Sportski novinari na konferenciji i šampionatu jugostočne Evrope u Mađarskoj

Delegacija Udruženja sportskih novinara Crne Gore učestvovaće na osmoj Međunarodnoj konferenciji posvećenoj borbi protiv ilegalnog klađenja, lažiranja sportskih susreta, dopinga i nasilja u sportu, koja će se od 14. do 18. oktobra održati u mađarskom gradu Šiofok na Balatonskom jezeru.

U okviru Konferencije biće održan i Kongres Asocijacije sportskih novinara jugoistočne Evrope, kao i osmo prvenstvo jugoistočne Evrope u malom fudbalu za sportske novinare.

Na turniru će učestvovati osam novinarskih reprezentacija država regiona, među kojima će biti i reprezentacija Sportskih novinara Crne Gore, koja je poslednja dva puta – prošle godine u Ohridu i pretprošle u Staroj Pazovi bila treća. Prethodno je 2016. godine, u Kukljici na ostrvu Ugljan kod Zadra u Hrvatskoj osvojila prvu i za sada jedinu titulu šampiona.

Novi selektor novinarske reprezentacije  Vlado Perović je imao dosta problema oko odabira ekipe, pošto je zbog obaveza na poslu, odnosno praćenja fudbalske reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i gostovanja u Prištini nekoliko standardnih reprezentativaca moralo da odustane od učešća na Prvenstvu u Mađarskoj.

“Nismo kompletni jer za ovu akciju ne možemo da računamo na Bojana Šukovića (Antena M), Miloša Antića, Bojana Topalovića (Dnevne novine), Uroša Radulovića (Nova M), Neđeljka Kostića (Arena), Igor Šukovića (RTCG) i Matiju Milačića (Televizija 777), ali i sa ovom ekipom mislim da možemo da se nosimo sa svim ekipama na šampionatu. Vjerujem da ćemo se i u Mađarskoj, kao i na prethodnim šampionatima, na kojima smo osvajali sva mjesta od prvog do petog, predstaviti u lijepom svjetlu”, rekao je Vlado Perović, pored kojeg će boje Crne Gore u Šiofoku braniti: Milutin Stešević (Sportski žurnal), Todor Brajković (Dan), Ivan Ivanović (KNB Produkcija), Radovan Otašević (KNB Produkcija), Ilija Krivokapić (portal usncg.me) i Alen Džakić (RTV Pljevlja), a u delegaciji su još Boro Odalović (RTV Nikšić), Milo Džaković (RTV Pljevlja) i Veselin Drljević (Dan).

Tags
Send this to a friend