Ostali sportovi

Srpska himna izviždana pred odbojkaški meč u Novom Pazaru

Novi Pazar je dočekao Vojvodinu u trećem meču finala plej ofa Srbije, a skandal pred početak meča glavna je vijest na srpskim portalima.

Publika u dvorani u Novom Pazaru nije ispoštovala himnu Srbije. Prvo su sjedjeli tokom intoniranja, a nakon toga su dvoranom odjekivali zvižduci.

Slično se desilo i prošle godine tokom finala Kupa igranom u tom gradu, a tada himna uopšte nije ni intonirana.

Novi Pazar za koji igra naš Marko Vukašinović izgubio je prva dva meča finalne serije koja se igra do tri trijumfa.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Novi Pazar i Vojvodina u finalu?! Dje nestadose Metaloplastika, Zvezda, Partizan…

anonymous
Gost
anonymous

Mi smo odustali od krstas barjaka jer je u pitanju vojna zastava, iako bi bio, po meni mnogo ljepse rjesenje za zvanicnu zastavu i grb. Znaci, odustali smo jer nijesmo htjeli da ko od komsija sto zamjeri. S druge strane, srpskoj himni zamjeraju dobar dio njenih stanovnika! I jos, nasa himna bukvalno slavi Crnu Goru, majku nasu (svih nas, ne… Više »

Gusinje
Gost
Gusinje

Bravo za Sandzaklije,to je Genocidna himna puna šovinizma i mrznje ,himna sa kojom se vršio Genocid u Bosni .Dok je takve himne i takve srpske Akademije i ovakve srpske Crkve koja je pokrovitelj svih zlocina

Kole
Gost
Kole

Ustajaće oni i još će moliti da im se pušta, samo polako. Bolje da ne dižu nos, jer će poslije da kukaku kako su ugroženi i kako je neko počinio zločin.

Muft & ja
Gost
Muft & ja

Himna Srbije nije himna te države nego himna tzv Srba. U tekstu se moli Bog da hrani srpski rod,pa da spasi srpski rod,pa da brani srpski rod,ima valjda i da čuva,i tako sve ukrug.Melodija dobra,tekst ka da su ga Pahomije i Kačavenda pisali dok je dječji hor mladih pubertetlije pjevao,hihi

Petar P.
Gost
Petar P.

Problem je u himni jbg.”srpske zemlje srpski rod”,niđe veze,samo kompleksi.40% stanovništva nisu srbi i onda očekuju da im u sandžaku pjevaju himnu.Te njihove megalomanske aspiracije i zlo koje su posijali u okruženju skupo će ih koštati.

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Zato u Crnoj Gori svi ustaju na himnu osim srpske manjine. Oni ustaju na srpsku i rusku.

Željko
Gost
Željko

BTW Neki dan u Starom Baru, gdje je možda 5 % Srba, u sred Starog Bara jarbol od 50 metara i na njemu dvije zastave: srpska i ruska, koja provokacija jer nigdje zastave Crne Gore!

CG Realno
Gost
CG Realno

Novi Pazar je uvijek bio i bice grad dobrih i postenih ljudi,a to sto himna Srbije je sastavljena samo za Srbe gdje se pominje samo Srpski rod kao da ne postoje druge vjere i nacije to je njihova stvar.
Podrska za navijace Novog Pazara

MNE
Gost
MNE

Srbima ostaje pašluk

Nikšić
Gost
Nikšić

Neka puste Novi Pazar da ide đe oće. Dao bih im i autonomiju i sve. Ko god tuda prođe vidi da to nije Srbija. Svejedno su samo teritorija za prolaz. Neka idu đe im je bolje.

Ve$a
Gost
Ve$a

Ovi njihovi i nasi kvaziturci samo cekaju pogodan trenutak da naprave haos.

Biohazard
Gost
Biohazard

Tripujes veseljine …. ali generalno na cijelom balkanu cim se desi neki haos odma bi svi da ” ispravljaju ” svoj3 jeoravde

Cvrcun
Gost
Cvrcun

Ko izaziva haos na čitavom Balkanu zna celi svet.Iz čijih redova dolaze najkrvaviji ratni zločinci i to je valjda jasno.Neće te voleti onaj koga pokušaš iskoreniti nekoliko puta kroz istoriju.

Željko
Gost
Željko

SRBI !!

iiot
Gost
iiot

pašaluk im ostade…

Send this to a friend