Ostali sportovi

Stoni tenis će se igrati na još 14 lokacija u Podgorici

Agencija za stanovanje d.o.o. Podgorica će u narednom periodu postaviti 14 stolova za stoni tenis na nekoliko lokacija u gradu koji su specijalno dizajnirani za javnu upotrebu, saopšteno je iz Opštine.

Imajući u vidu brojne pozitivne reakcije Glavni grad je odlučio da u narednom periodu Podgorica dobije nove stolove za stoni tenis.

“Podsjećamo, stolovi za ovu vrstu rekreacije prethodno su postavljeni u Tološkoj šumi i sportskom poligonu u Bloku V. Sugrađani su pokazali veliko interesovanje, nakon čega je Glavni grad odlučio da obezbijedi uslove za ovaj sport i na drugim lokacijama u Podgorici”, dodaje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prč
Gost
Prč

Nisam vidio te stolove al valja povesti racuna da visina stola bude po normama.usput,nemate pojma koliko bi se ljudi zainteresovali za badminton,samo im dajte terene.tenis je preskupa prica za obicne gradjane.neko ko je imao prilike da badminton igra na gerenu namijenjenom za to sa naravno mrezom pozeljece da igra stalno.rekreacina visokog inteziteta a nikakve pare za amatere ne trebaju.mnogima ce… Više »

PGZL
Gost
PGZL

Svaka čast. Samo ste trebali da sačekate februar ili mart pa da ih postavite jer je sad hladno vrijeme za igru a i vandali će to polomiti

dejan
Gost
dejan

Bravo! Samo da ih nasa kulturna omladina ubrzo ne polome!

Send this to a friend