Ostali sportovi

Stop za Rija Ferdinanda

Legendarnog fudbalera Mančester junajteda Rija Ferdinanda nećemo vidjeti u profi ringu.

Bokserska federacija Velike Britanije je odlučila da mu ne izda licencu, što je bivšeg reprezentativca Engleske potpuno razočaralo.

“Trenirao sam četiri – pet puta nedjeljno od kada sam najavio da želim da se okušam u boksu i dobijem profesionalnu licencu i uđem u ring, ali sada teška srca moram da vas obavijestim da se to neće dogoditi. Iako nikada nisam bio bolje pripremljen ni fizički ni mentalno, nakon što sam obavijestio Bokserski savez Britanije o svojoj namjeri da se prijavim za profesionalnu licencu dobio sam odgovor da u ovom trenutku takva molba neće biti uzeta u razmatranje. Malo je reći da sam razočaran”, napisao je Ferdinand na Instagramu.

“Teško je shvatiti da neću dobiti čak ni šansu da pokažem svoje sposobnosti. Ali to nije teško samo za mene već za sve ljude koji su posvetili vrijeme i znanje kako bi mi pomogli da treniram i pripremam se. Boks je fizički izuzetno naporan i opasan sport. Uvijek sam ovoj ideji pristupao sa poštovanjem i nisam potcijenio potrebne napore i rizike. Želio sam da pokažem ljudima da je dobro imati ciljeve kojima ćete težiti. Uvijek je važno da svemu pristupite na pravi način i da težite uspjehu, ali izgleda da predan rad nekada može da vam se obije o glavu. Ovaj sport mi je dao novi fokus i nastaviću da treniram bez obzira na sve. Želio bih da se zahvalim svima koji su me podržali na ovom zanimljivom putovanju”, dodao je nesuđeni bokser Ferdinand.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Banjo
Gost
Banjo

Śedi đe si, avetinjo

Caka
Gost
Caka

Kako okušam majka mu stara?

Send this to a friend