Ostali sportovi

Trofej Podgorice – 136 boksera, 15 država

Četrnaesta priča biće i najbrojnija do sada! Na tradicionalnom međunarodnom bokserskom turniru “Trofej Podgorice” nastupiće 136 boksera iz 15 država, saopštili su juče organizatori manifestacije Bokserski savez Podgorice.

Turnir će biti održan od 28. do 30. aprila u dvorani Srednje medicinske škole, a okupiće boksere u konkurenciji juniora i mladih.

“Ušli smo u ovaj projekat i završićemo ga” rekao je osnivač turnira Dragan Đuričković. “Naš cilj je, kao i svih prethodnih godina, da unaprijedimo boks i rad Bokserskog saveza Crne Gore. U tome smo i uspjeli. Naš naredni poduhvat biće da apliciramo za domaćina Evropskog prvenstva za juniore koje će se održati 2018. godine”, istakao je Đuričković.

Crnu Goru će predstavljati deset boraca šest juniora i četiri u konkurenciji mladih Nenad Marković (do 50), Edin Alković (do 54), Petar Liješević (do 66), Balša Božović (do 66), Miloš Krasnići (do 70) i Viktor Mihailović (do 70), Stefan Savković (do 60), Stevan Sjekloća (do 60), Milovan Sekulović (do 69) i Kristijan Drobnjak (do 75).

Send this to a friend