Ostali sportovi BOKS - ZAGREB OPEN

Uspješni Budvani

Bokseri Budve, Bojana Gojković i Andrija Brajković osvojili su zlatne medalje, dok je Andrija Lambulić izborio finale na međunarodnom turniru Zagreb open.

Kako prenosi MINA, dvostruka juniorska šampionka Evrope, Gojković u finalnom meču, prekidom u prvoj rundi, pobijedila je Korinu Jusup iz Hrvatske. Budvanka je prekjuče u polufinalu savladala Zoricu Bajin iz Srbije.

Brajković je do zlatne medalje došao pobjedom na poene protiv Norberta Pilsa iz Mađarske. Efektnu pobjedu ostvario je i Andrija Lambulić, koji je u polufinalnom meču, nokautom u prvoj rundi, pobijedio Marka Gala iz Rumunije. Protivnik u finalu će mu biti Jura Kunica iz Hrvatske.

Sa bronzanim medaljama nastup u Zagrebu završili su Nikola Radenović i Damjan Liješević. Radenović je u polufinalu poražen od Lukasa Perkovskog iz Poljske, dok je Liješević izgubio od Fabijana Tomkica iz Hrvatske.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

UĐITE U IZVJEŠTAJ MINISTARSTVA SPORTA IZ 2018 ZA 2017godinu,KOJI JE DOSTAVLJEN VLADI CRNE GORE,TU JE PRIKAZAN DIO SREDSTAVA KOJI JE DOBIO BOKSERSKI SAVEZ,MIMO KONKURSA.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

PRIJE SVEGA,POŠTOVANJE ZA PONAŠANJE I POSTIGNUTE REZULTATE,ŠTO SE TIČE OZBILJNIJE POMOĆI,TO TEK KAD POSTIGNETE SENIORSKI REZULTAT,DO TADA ĆE RODITELJI DA FINANSIRAJU,TO JE STARI TRADICIONALNI OBIČAJ UPRAVE ZA MLADE I SPORT KOJI JE PREUZELO MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH.

Krug2
Gost
Krug2

Ako 10 mjeseci ne dobijate stipendije,kako ministarstvo sporta ne vidi to kroz kvartalne izvještaje koje savez šalje za pravdanje sredstava istom tom ministarstvu?

Send this to a friend