Ostali sportovi

Veliko nezadovoljstvo, 24 džudo kluba protiv Bečanovića

Nova bura sprema se u džudo sportu, a vezana je za nezadovoljstvo funkcionisanjem saveza pojedinih klubova.

24 kluba iz zemlje: Dž.k.“Akademik“, Dž.k.“Straševina“, Dž.k.“Arso Milić“, Dž.k.“Milenijum“, Dž.k.“Nenad Sinanović“, Dž.k.“Stara Varoš“, Dž.k.“Ibar“, Dž.k.“ Tivat“, Dž.k.“Mladost“, Dž.k.“Miloš Stanković“, Dž.k.“Judo Jin“, Dž.k.“Kodokan“, Dž.k.“Bar 2016“, Dž.k.“Budućnost“, Dž.k.“Favorit“, Dž.k.“Proleter Podgorica“, Dž.k.“Ostroška Gora“, Dž.k.“Borac“, Dž.k.“Codocan – Berane“, Dž.k.“Jedinstvo“- Podgorica, Dž.k.“Zeta“, Dž.k.“Koga“, Dž.k.“Gorica“, Dž.k.“Jedinstvo“ – Bijelo Polje pripremila su platoformu o njihovoj viziji saveza.

“Nakon iznošenja ove platforme, čelnici Džudo Saveza su potegli, njima dobro poznate radnje od ranije, kako da ucijene i potkupe klubove, kako bi podržali njihov rad na nelegalnoj Skupštini Saveza, koja će se održati u subotu, 24.03.2018. godine. Isti ti klubovi,koji nemaju nijednog takmičara reprezentativca ili čak ne učestvuju ni na državnim prvenstvima, pristalice su režima predsjednika Bečanovića i njegovog rukovodstva,i svojim glasom utiču na budućnost naših najuspješnijih takmičara i sam džudo u Crnoj Gori, koji je doveden do najnižih ljestvica.Uvidom u Arhivu Centralnog registra sportskih subjekata u Ministarstvu sporta Crne Gore, utvrdili smo da
nekoliko klubova uopšte nema rješenje o preregistraciji,koja je bila obavezna 2012.godine, a nalaze se na spisku punopravnih i pridruženih članova Džudo saveza Crne Gore, što je suprotno sa Zakonom, o čemu ćemo obavijestiti nadležne organe.” stoji u saopštenju ovih klubova, a još se dodaje:

“O radu Saveza dovoljno govori podatak da im je Ministarstvo sporta ukinulo budžet u prethodnoj godini, jer su nezakonito trošili novac Države. Na sve to dolazi i neuspjela organizacija Prvenstva Evrope (U-23), koja je ocijenjena kao veoma loša od strane Evropske Džudo Unije, a loši rezultati reprezentativaca upotpunili su taj debakl.”

Klubovi su za narednu sedmicu najavili pres konferenciju kako bi javnost u potpunosti upoznali sa problemima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nensi
Gost
Nensi

Boze mili ima li ista lijepo u mozgu ovih ljudi koji pisu komentare ! Becanovic je stekao ime i pozicije svojim uspjehom , to je za postovanje ! Za ostale radnje postoje institucije !!!

Kralj
Gost
Kralj

Sve oko love ,a inace su svi puni

Kralj
Gost
Kralj

Kecojevic je kum sa Sutom ,to je isto namjestaljka

Milovan
Gost
Milovan

Koji Suto ima veze sa džudo sportom? Da nisi na pogrešnom portalu kralju?

Oglo
Gost
Oglo

Gorana Kecojevica za predsjednika džudo saveza!! Dosta je podmetanja, nerada i otimačine! Vrijeme je za stručne i kvalifikovane ljude!

Arsenije
Gost
Arsenije

Gladni smo Keco! Hocemo tri obroka dnevno!

Vidoje
Gost
Vidoje

Konacno glas razuma!

Milovan
Gost
Milovan

Podrska za velikog čovjeka i entuzijastu!!

Znate sve
Gost
Znate sve

Treba preispitati odredjene klubove koji su porodicni i sluze da se pare uzimaju i da se ulazu u svoju decu. Opste je poznato da se ulozilo u 3 takmicara iz sinanovica, ibra i milica 20x vise nego u ostale iz tih klubova i nesto se oni bune? Pa i treba tako da vam je omoguceno. A pojedini strucnjaci iz Rozaja… Više »

Suad
Gost
Suad

Sadik Šabanovic je strucnjak! Evo u petnici uzima 1000€ za obuku, a ima diplomu iz Novog Pazara

Ludi ti
Gost
Ludi ti

24 kluba protiv Becanovica!Odavno je umrlo cojstvo zar ima covek obraza da jos bude tu. Karate savez je odmah rijesio taj problem ostavke i poceli su rezultati

ludi ja
Gost
ludi ja

Nije istina za Goricu,Kogu,Jedinstvo BP. Brzo ce demanti ovih klubova. Ostroska greda,jedinstvo PG,Borac,Kodokan Berane,Budcnost , Bar,MIlos Stankovi,Kodokan PG su klubovi koji nemaju nijednog takmicara starijeg od 10 godina,dok pojedini klubovi(sa ovog spiska) ne rade dugi niz godina, Arso Milic,Nenad Sinanovic i Ibar iz Rozaja su klubovi koji samo ulazu u svoju decu(ovo je lako proveriti),. Samo Akademik sa ovog spiska… Više »

Ludi ti
Gost
Ludi ti

Da li je onogost tu? Savez je: Becanovic+Mrvaljevic

Riner
Gost
Riner

Ne razumiješ ti suštinu! Vidi se kome je Becanovic bio dobar!

Simo
Gost
Simo

Ovakvih strucnjaka ima na svim vijestima.Najvise se izglupiraju kad kazu “Do juce su bili uz Becanovica a danas im ne valja,toliko o njima” Ako nekome das sansu i vidis da je on zloupotrebljava treba li cijeli zivot da ga pustis da te jase ? Znaci Becanovic treba da bude vjecni vladar po tvome?… Svi sa ovog spiska zavredjuju paznju na… Više »

Riner
Gost
Riner

Promjena je neophodna! Toliko talenta posjedujemo a nesposobno rukovodstvo ga svakim danom sve vise uništava. Dovoljno je da se pogleda sajt Dz. Saveza pa da se vidi neozbiljnost.

Pllaw
Gost
Pllaw

Hahha, koliko džudo klubova, pa ovo je zvek

Send this to a friend