Ostali sportovi Studentska liga

Završen ligaški dio, kreće plej of

Juče su u sali SKC Univerziteta Crne Gore odigrani mečevi petog kola Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu.

U derbiju grupe A, duelu koji je odlučivao ko će sa druge a ko sa treće pozicije u osminu finala, nije bilo  dileme. Građevinski fakultet je krenuo dobro, poveo 1:0 u sedmom minutu, i stao.

Nakon što je kapiten Miranović dobio drugi žuti karton raspala se i igra Građevinaca. Predvođeni raspoloženim Čabarkapom  PMF je ubjedljivo slavio 8:1 pa je tako zasluženo zauzeo drugu poziciju u grupi. Ranije je prvu poziciju u grupi obezbijedio UDG1.

U grupi B, Ekonomski fakultet je pobjedom protiv ekipe UDG2 preuzeo drugu poziciju u grupi i tako obezbijedio lakšeg protivnika u osmini finala. Derviševič sa četiri odnosno Mihailović sa tri postignuta pogotka nosili su ekipu Ekonomskog fakulteta do sigurnog trijumfa za konačnih 9:6. Prvu poziciju sa maksimalnim učinkom obezbijedili su studenti Fakulteta za sport i FV.

U grupi C, Studentski dom iz Kotora, pobjedom protiv ekipe Pravnog fakulteta, potvrdio je direktan plasman u četvrtfinale dok će ETF i Fizioterapija Igalo u zaostalom meču odlučivati o drugom mjestu u
grupi.

U grupi D, Filozofski ide direktno u četvrtfinale dok će Studentski dom Pg i Medicinski fakultet igrati u osmini finala.

Send this to a friend