Ostali sportovi

Završena šesta sezona mini odbojke

U punoj dvorani “Verde Complex” u Podgorici i sjajnoj atmosferi na tribinama i terenu sa specijalnom odbojkaškom podlogom, završena je šesta sezona najmasovnijeg projekta za djecu „EKO mini odbojka“.

Ovogodišnje izdanje „EKO mini odbojke“ oborilo je sve dosadašnje rekorde. U šestoj sezoni, tokom 13 vikenda odigrano je 419 utakmica, a učestvovalo je 826 djece i čak 68 ekipa iz 19 odbojkaških klubova iz cijele Crne Gore!

Projekat „EKO mini odbojka“ za djecu uzrasta od 9 do 13 godina organizuje Odbojkaški savez Crne Gore, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD i podršku Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva sporta i mladih, Crnogorskog olimpijskog komiteta i Glavnog grada Podgorica, a cilj projekta je omasovljenje i popularizacija odbojke u Crnoj Gori.

Nakon odigranih utakmica najmlađih učesnika, koji su zahvaljujući organizaciji OSCG imali priliku da po prvi put osjete čari igranja na specijalnoj odbojkaškoj podlozi, uslijedila je ceremonija dodjele medalja.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, Cvetko Pajković, uručio je medalje ekipama Gimnazijalca i Neta.

Direktor maloprodaje u Jugopetrolu, Vassilis Makris, uručio je medalje ekipama Libero iz Petrovca i Gorštaka.

Tatjana Bokan, dugogodišnji kapiten naše ženske odbojkaške reprezentacije i osvajač duple krune u crnogorskom prvenstvu sa ekipom Herceg Novog, uručila je medalje ekipama Barbana i Ivangrad 2011.

Nikoleta Perović, odbojkašica italijanskog Konsolinija i crnogorske odbojkaške reprezentacije, uručila je medalje ekipama Nikšića i Liberu sa Cetinja.

Selektor ženske seniorske reprezentacije Crne Gore Milorad Krunić uručio je medalje ekipama Mrkojevići, Galeb Liko Soho Group i Budvi.

Kapiten ženske seniorske reprezentacije Melisa Cenović uručila je medalje ekipama Albatrosa i Budućnost volley-a.

Reprezentativka Katarina Budrak uručila je medalje ekipama Morače, Lovćena i Tempa.

Korektorka ženske seniorske reprezentacije Dijana Vuković uručila je medalje ekipama Akademije i Mediterana.

Send this to a friend