Ostali sportovi

Završnica EKO min odbojke u subotu na Trgu Nezavisnosti

Završnica četvrte sezone „EKO mini odbojke“ (takmičenje djece uzrasta 9-12 godina), održaće se u subotu 8. juna od 17 do 20 časova na Trgu Nezavisnosti u Podgorici.

Odbojkaški savez Crne Gore ovo takmičenje organizuje uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i podršku Ministarstva sporta i mladih i Sekreterijata za kulturu i sport Podgorice.

Ove sezone „EKO mini odbojka” imala je rekordan broj učesnika – tokom 10 vikenda odigrano je 235 utakmica, a nastupilo je ukupno 650 djevojčica i dječaka, odnosno 56 ekipa iz 19 klubova.

Na ceremoniji zatvaranja svim učesnicima takmičenja biće podijeljene medalje.

Uz predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića, na zatvaranju će biti prisutni i član Razvojnog sektora CEV-a Rikardo Leite, izvršni direktor Jugopetrola Antonis Semelides, direktor Direktorata za sport u Ministarstvu sporta Miloš Lalević i predstavnik Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice Nela Tatar, te kapiteni naše muške i ženske seniorske odbojkaške reprezentacije sa posljednjih Igara malih zemalja Evrope, na kojima smo osvojili zlatne medalje – Nikoleta Perović i Aleksandar Minić.

Tags

Send this to a friend