Ostali sportovi Podgorica open

Zlato za Cerovića

Zlato drugog takmičarskog dana Međunarodnog turnira za osobe sa invaliditetom Podgorica open. Član podgoričkog stonoteniskog kluba Luča Miljan Cerović osvojio je prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji, zajedno sa Harisom Eminovićem iz Bosne i Hercegovine.

Oni su bili zlatni u spojenim kategorijama 6 i 7, a u finalu slavili su protiv Milana Antića i Dragana Baćanovića iz Srbije. Bronzane medalje osvojili su crnogorski timovi Milijana Ćirković i Duško Lazović, odnosno Pjetro Paljušević i Đuro Krivokapić.

U klasi 8-10 slavili su Bosanci Ivica Vidiček, Darko Pavlić i Kasim Cerić, a u finalu bili su bolji od hrvatskobugarsko-crnogorskog tima Tomislav Blažević, Paun Vatov i Dejan Bašanović. Bronzani su bili srpski timovi, Dragan Vujisić i Milovan Janjićijević, odnosno Dario Stošić i Miloš Tasić.

U spojenim kategorijama 3-5 zlatni su bili Bojan Stamenković i Miloš Stoiljković iz Srbije, a u finalu savladali su Nebojšu Ilića i Aleksandra Jevremovića iz Srbije. Bronzana odličja okitili su se Slavoljub Avdić i Pero Savić iz Srbije i hrvatsko-crnogorska kombinacija, Helena Dretar-Karić, Slobodanka Gurešić i Samra Kojić.

Send this to a friend