Qatar 2022

Argentinci preživjeli strah, Mesi i Alvares odveli na derbi sa Holandijom

Twitter/FIFAWorldCup

Nije moglo bez drame, iako je Argentina dugo imala potpunu kontrolu u meču sa Australijom.

“Gaučosi” su savladali “kengure” 2:1, vodili su 2:0, jurili da postignu i treći gol, a onda 15 minuta prije kraja ga primili.

Strahovali su sve do 97. minuta, Australijanci su imali dvije prilike da šokiraju rivala i izjednače, ali su štoper Lisandro Martines i golman Emilijano Martines zaustavili šuteve protivnika.

Lionel Mesi je 789. golom u 1.000. meču u karijeri donio prednost, kasnije je uvećao Hulijan Alvares i izgledalo je da Argentina rutinski ide ka četvrtfinalu.

Nije bilo tako, iako je imala dovoljno prilika da dotuče rivala.

Ušlo se u uzbudljiv finiš, Australija nije imala sreće, Argentina jeste…

Argentina će u četvrtfinalu igrati sa Holandijom, koja je danas bila bolja od Sjedinjenih Američkih Država 3:1.

Taj meč se igra 9. decembra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

Mesi je čudo…

Dado
Gost
Dado

Nemate pojma ,razvalit ce vas Holanđani, nezasluženo ste u cetvrtfinalu

Uzbudljivo
Gost
Uzbudljivo

Australija je bila žilav protivnik ali Argentina je bila bolji tim. Interesantno je kako je u zadnjim sekundama meč mogao da ide u produžetke da argentinski golman nije jednom rukometnom intervencijom spriječitio gol. To je ta borba do kraja.

Laban
Gost
Laban

Australija nije imala dovoljno sreće?Australija je imala previše sreće jer su mogli da prime još tri četiri gola,a svoj gol su dali iz odbijene lopte koja uopšte nije išla u gol

Laban
Gost
Laban

Australija je odlična selekcija koju je Argentina potpuno pasuvizovala.Imalu su nevjerovatno sreću ta ne prime još tri ,četiri gola,a oni su gol dali na odbijanac koji je išao 6-7 metara od gola.Imali su jedinu šansu na kraju ali je odmah skratio ugao.

Send this to a friend